Diskusia - WINDSURF - pls poradte - aký to je plavak?
» mayo
29.08.2010 14:14:24 |
pls poradte - aký to je plavak?
|
mafo
09.09.2010 o 17:58 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? Sialenstvo ci zufala cituacia?V kazdom pripade by mal Martin urobit dodatocne rubriku do burzy darujem.Alebo este lepsie panoptikum pi..a ko.. a udelovat ceny.
|
Pablo
09.09.2010 o 15:02 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? Mayo, ty sa fakt nehanbis zavesit inzerat do WS burzy, ze predavas tento plavak?!? Po tom, co si napisal, ze si ho dostal darom a co ti tu X ludi napisalo, ze nema prakticky ziadnu hodnotu? Skus dat inzerat do regionalnych inzertnych novin, tam mozno niekoho ojebes, ale nie na toto forum, prosim. Prepac, ale fakt ma vytacaju takyto pucmidrati ako si ty!
|
Pablo
03.09.2010 o 10:03 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? Slavo z ruzinej (nick: Lokal) zbiera taketo stare veci do svojho windsurfing muzea. A snad by si mu to mohol aj darovat za odvoz, ked aj ty si to dostal zadarmo, no nie? Ta doska ma fakt nulovu hodnotu, tak sa na tom nesnaz za kazdu cenu zarobit, to nie je fer :( P.S. Kto ti chcel predat hentaku plachtu je hajzel a uz by som sa s nim nebavil...
|
robiak
02.09.2010 o 18:43 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? dalo by sa to pouzit aj ako stol pre svadobcanov,ked mas velku rodinu.
|
mayo
01.09.2010 o 17:41 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? nostalgia ani nie, skôr darovanému konovi na zuby nepozeraj . Plachtu mi chceli predat, dobre že som ju nekúpil, to by vyzeralo dajak takto šak?
|
igji
31.08.2010 o 08:35 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? ...fakt mayo, nostalgya je pekná vec, ale to máš ako s babamy - no škrábal by sy sa na 50-ročnú herku..? Kúp sy nový alebo zánovný plavák s moderným shape-om a za rok - dva jazdýš ako pán...
|
i-Riki
31.08.2010 o 07:47 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? suhlasym z Mafom ,inac eksystuje aj druha moznost, pouzyvat kontrolu pravopysu vo Worde. Ja ho tu nemam instalovani, tak sorry
|
mato
30.08.2010 o 14:07 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? mohol by slúžiť ako smerovka do Cantíny
|
KABA
30.08.2010 o 13:12 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? pri windsurfingu nie je dôležitá gramatika iba ak ''diktáty'' na vode
|
mafo
30.08.2010 o 06:31 |
RE: pls poradte - aký to je plavak? to hippo ja so mafo a nie mato a toto neny gramaticke forum tak sa nestaraj a hlad si svojho dobre!!!O moj vek sa nestaraj a neries tu pravopisne chyby na ws dakujem
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou