Diskusia - WINDSURF - Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u?
» pedros
01.09.2010 16:37:50 |
Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Ake su dolezite rady pri kupe? Napr. ako sa kupuje plavak ak mam 88 kg a vysku 188 cm? Ake su pouzitelne plachty v nasich koncinach? Skratka aby som nesiel do obchodu ako blby... Dik moc. p.
|
RICCARDO
15.09.2010 o 13:55 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? velmi dobre si urobil že si sa dal dohromady s niekym kto sa tomu rozumie, a flikflak bol jednoznačne jedna z tých velmi dobrých volieb, bez neho by som sa asi doteraz trápil s 20ročným surfom a trojuholníkovou plachtou a dumal nad tým ako priviazat rahno špagátom o stažen :)))
|
pedros
13.09.2010 o 09:29 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? DAKUJEM vsetkym za rady a prispevky na tuto temu. Vcera sme bol s Flikflakom na nakupoch - za co mu veeeeelmi pekne DAKUJEM - a teraz uz len cakame na priaznivý vietor. Dufam, ze sa coskoro uvidime na vode.
|
pedros
09.09.2010 o 19:22 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? To all: Suhlasim, zoberiem si 6,3 a potom uvidim ci budem potrebovat skor mensiu alebo vacsiu. A s tym vekom a tlstnutim to hadam nebude az tak zlé ...
|
robiak
09.09.2010 o 19:15 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? mam 86 kg,a pre istotu mam veru aj 8smicku,7micka sa zide urcite.
|
mafo
09.09.2010 o 18:04 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? to Wsurfer presne aj 7,5m clovek vekom si myslim tlstne pribere.
|
Wsurfer
09.09.2010 o 11:54 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? 7 m2 vôbec nie je veľa. Na slovenské pomery tak akurát. Pravda ak nechce čakať na 5 dní v roku kedy na Slovensku fúka na 4 m2. A pri hmotnosti 88 kg by som pridal aj väčšiu plachtu.
|
bronek
09.09.2010 o 07:45 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Povedal by som ze vybavu (a hlavne plachtu) vyberaj aj podla lokality kde budes jazdit. Kedze si z Nitry tak potrebujes ovela mensie veci ako keby si chcel ''jazdit'' napr.na Lipt.Mare.
|
Maky
08.09.2010 o 12:47 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Pedros, ak vieš dvihnúť plachtu z vody a rozbehnúť sa, tak nekupuj 160l plavak. Uplne Ti stačí 145l. Ja mám fanatic shark 2007 145l/75cm a toto musí stačiť na začiatok každému, kto nemá 120kg a viac. Mne sa už zdá obrovský a asi ho vymením za max. 130l. Vyberaj plavák aj podľa šírky. Nové plaváky sú širšie a stabilnejšie ako tie s pred 10 rokov. Ak chceš jedinú plachtu na naše podmienky, radšej vezmi trošku väčšiu ako 6.3. Ja mám 87kg a 90 času jazdím na 7m2.
|
mafo
08.09.2010 o 10:04 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? pedros musis vychadzat prvom rade kolko chces investovat penazi do WS a mas penazi na WS.Od toho sa odvija vsetko.Ci uz nove alebo pouzivane ws veci
|
flikflak
07.09.2010 o 20:40 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? ..a keď starý dobrý Forint nebude silnejší, ba dokonca nabere kurz, ako cca pred rokom..dvoma?, keď za 1 € si dostal aj 300 Ft, vtedy takýto komplet stál 830 €. no nekúp to! Ja si myslím, že momentálne na (medzinárodnom) trhu je tento nový set ''najreálnejšou'' kúpou. Sám by som bol zvedavý, ako ''H'' plavák značky Pirate funguje, resp. ako je odolný proti úderom v prvých fázach nadobúdania skúseností.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou