Diskusia - WINDSURF - Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u?
» pedros
01.09.2010 16:37:50 |
Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Ake su dolezite rady pri kupe? Napr. ako sa kupuje plavak ak mam 88 kg a vysku 188 cm? Ake su pouzitelne plachty v nasich koncinach? Skratka aby som nesiel do obchodu ako blby... Dik moc. p.
|
robiak
07.09.2010 o 19:21 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? je to kopia hifly,mozno aj kvalitna,ani to by mi nevadilo ze je to H vyrobok,ale tie 2 male finy robia dosku labilnejsou ako 1 velka fina(pre zaciatocnika),ale dalo by sa to asi riesit vacsou alebo vacsimi finami ,aspon na prve kroky.
|
pedros
07.09.2010 o 19:08 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? to Wsurfer: dik za info. No v kazdom pripade ide o novy komplet za tuto cenu. Prelozil som si to a obsahuje:
|
Wsurfer
06.09.2010 o 15:53 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? áno, potom to vyzerá ok za predpokladu že je to kompletka, t.j. aj s oplachtením a príslušenstvom. Na druhej strane sa jedná o mne neznámu značku, z tohto hľadiska je cena veľká. V texte sa síce spomína HiFly čo značka je ale neviem v akej relácii k tej doske.
|
pedros
06.09.2010 o 13:46 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? to Wsurfer: ahoj, jedna sa o novy vyrobok. Nie je z pozicovne. Je to vraj model 2009- 2010 vo vypredaji. V kazdom pripade sa jedna o nepouzivany tovar a to ma laka :) Takl potom je to dobra ponuka, alebo?
|
Wsurfer
06.09.2010 o 12:25 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? pedros: čítam surfstation, inak maďarsky neviem. ALe z toho predpokladám že je to vyradený pavák z požičovne. Ruky preč od toho! Také plaváky s intenzívne požičiavajú a jazdia viac za sezónu ako ty najazdíš za 10 rokov. Podľa toho aj vyzerajú a naviac pri litráži 160 l je to plavák na ktorom sa vybúria začiatočníci a nikto tie plaváky nešetrí. Kúp radšej u súkromníka alebo v predajni, väčšina z nich predáva aj ojazdenky.
|
pedros
04.09.2010 o 22:29 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? to Pedro35: dik za info a prakticke rady . Pozeral som rozne kombinacie a rozmyslal som nad najlepsim, najrychlejsim a cenovo najrozumnejsim riesenim. Zatial sa mi najviac paci tato ponuka a rad si vypocujem nazor: http://www.surfstation.hu/webshop/szorf/5067.html so 160 lt. plavakom za cca. 930,- Eur. Aj keby som si to skladal, akokolvek by bola cena podobna...
|
Pedro35
04.09.2010 o 20:29 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? to rahno myslíš toto ? http://www.windsurfing.cz/foto_inzerce/2101/2_Weichart_black-prodej_13.jpg
|
Pedro35
04.09.2010 o 20:26 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? ... myslel som, že by som NOVÚ plachtu nekupoval ...
|
Pedro35
04.09.2010 o 20:25 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Možno by som počkal, a jazdil na požičanom 200 litrovom plaváku, ja som tak neurobil a trápil som sa na 147 litrovom. Plachtu kým nevieš jazdiť by som nekupoval. Budeš do nich padať s trapézom takže by Ťa preliačiny (nebodaj trhliny) hnevali viac na novom vercajchu. Plachtu tak 2 - 3 ročnú použitú. Trapéz si kúp poriadny čo sa vody nenapije a potom má tonu. Sťažeň, , od duralu cez 30 som prešiel na 100 uhlíka, takže si kúp rovno 460 cm 100 uhlíka. Keď trocha pojazdíš tak budeš jazdiť na 6,4 - 7,3 plachtách (hmotnostne sme na tom rovnako. Nie som profík tak to ber s rezervou, možno to niekto ešte spresní.
|
pedros
04.09.2010 o 12:50 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? OK, tak som pochopil ze plavak je zaklad. Plachty doporucujete kupit radsej nove alebo mam spekulovat aj po pouzitych?
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou