Diskusia - WINDSURF - Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u?
» pedros
01.09.2010 16:37:50 |
Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Ake su dolezite rady pri kupe? Napr. ako sa kupuje plavak ak mam 88 kg a vysku 188 cm? Ake su pouzitelne plachty v nasich koncinach? Skratka aby som nesiel do obchodu ako blby... Dik moc. p.
|
flikflak
03.09.2010 o 13:41 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Môj druhý plavák bol Fantaic Shark. už je dávno preč, no sem-tam sa mi ešte o ňom sníva :-) Ak sa nevieš rozhodnuť, Shark je absolutne ideálnym partnerom na freeride. Aktuálne vidím na obzore: Fanatic Shark 148 L, ročník 2006, za 480 €. hm?
|
pedros
03.09.2010 o 09:46 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Caute. Dakujem za rady uz mi je to jasnejsie. Kedze som zacinajuci surfista, kupil som asi 10 rocny surf aj s plachtou za par korun. Uz teraz viem ze je to hovadina a trapil by som sa na dlhej a uzkej doske... Velmi ma to chytilo a chcem sa v tom zlepsovat a bez dobrej vybavy to nepojde.
|
flikflak
02.09.2010 o 14:43 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Pre začiatočníka, resp. pre agilného surfera na prvé sezóny je dôležitá kvalita najmä plaváka. Ostatná výbava až tak neovplyvní postup vo výkonnosti. Stručné údaje: šírka cca 70 cm a +, dĺžka pod 3m, výtlak od 140, ročník od 2005, typ: freeride.. nech sú smerodajné-výnimka možná, no len minimálne.. No, a hlavná položka: peniaze. Ak ti to nie je nepríjemné, napíš sem, alebo do sukromnej pošty, koľko penazí si ochotný investovať do výbavy..uvidíš, že reakcie budú hneď jesnejšie, konkrétnejšie.
|
steveirish
01.09.2010 o 22:02 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? Vela zavisi 0d toho ci si zaciatocnik alebo skuseny windsurfista. Ak to prve, tak urcite plavak okolo 140 l a plachta 6 - 7 m2. Nema zmysel kupovat vybavu novu ak zacinas, pretoze ceny su vysoke a postupom zistis, ze potrebujes aspon 2 boardy a 3 plachty a o dalsom vybaveni [ finy, oblecenie, stoziare, rahna ] ani nehovorim..vela stastia a nechaj si najprv vela poradit
|
RAMy
01.09.2010 o 20:13 |
RE: Co treba vedieť pred kupou Windsurfing-u? V kazdom surfshope ti poradia,ale aby si tam nešiel ako blbý pýtaj si niečo pre zač. - familyboard so stredovou plutvou a mäkkou palubou a ľahkú plachtu cca 5,5 - 6m /ak sa ti chce do ZA pošli mail,niečo mám na sklade/
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou