Diskusia - WINDSURF - Marsa Alam - aky je to spot?
» Pablo
03.09.2010 10:44:08 |
Marsa Alam - aky je to spot? Caute, chcem ist v oktobri opat do Egypta a po troch razoch v Dahabe by som rad skusil nieco nove. Mate niekto skusenosti s Marsa Alam? Aky je to spot, co sa tam jazdi (vlny, flat, chop), pripadne kde je dobre sa ubytovat, aby som to nemal daleko k vode? Skratka ake su vase skusenosti s tymto spotom...
|
michi
06.09.2010 o 22:21 |
RE: Marsa Alam - aky je to spot? Našiel som aj pár Brančiho fotiek z tejto lokality: http://picasaweb.google.sk/727brian/08_MarsaAlam_Kiting#
|
Pablo
06.09.2010 o 14:27 |
RE: Marsa Alam - aky je to spot? Jo, jo, dik za rady. Uz som to medzicasom zamietol. Cele to stredisko vyzera dost nudne, absencia takeho chill-out centra ako je v Dahabe. Sem tam nejaky rezort, kazdych 10 km, inac pust. Michi, je tam inac club Mistral. Akurat ten hotel, co je pri nom je dost drahy a najblizsie su tak 15-20 km odtial. Dochadzat sa mi tam kazdy den nechce (s vlastnymi vecami), a pri ostatnych nemam zaruku, ze tam nebude nejaky ''fajny'' reef, o ktory sa rozflakam pri vstupe do vody.
|
Jakup
05.09.2010 o 18:05 |
RE: Marsa Alam - aky je to spot? :D no Pablo :D. takze Marsa? mas tam na 100peeeeero Mistral club, cekni:
|
michi
03.09.2010 o 20:28 |
RE: Marsa Alam - aky je to spot? Kitový spot. Slabší vietor, plytká voda a neviem ako dnes ale ešte pred rokom absencia požičovne hračiek.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou