Diskusia - WINDSURF - Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ?
» LOKAL
22.09.2010 10:23:17 |
Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? Chcel by som vediet ake mate skusenosti pri predaji surf.materialu. Ja mám za túto sezonu take skusenosti dotyčný Vas oslový že chce kupit material,dohodnete sa na cene,material si zobere a povie Vam že teraz nemá a vyplati to v určitom termine čo samozrejme nespravý.Veci používa z časti poškodí a nakoniec odkaže že ich nechce a ma problemi aj z vratením.
|
mafo
07.10.2010 o 08:58 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? Pokial so roby obchod za viac penazy a hlavne veci na odskusanie aby nedoslo ku tomu co tu je pisane a ako citam.Tak treba napisat normalne kupno predajnu zmluvu,kde budu napisane vsetky podmienky a na com sa dohodly pred a kup.Viem znie to sprosto.Ale ako pise pedro dnes uz chlapske slovo,dzentlmenska dohoda sa stava coraz zriedkavejsov.A ked je napisane nieco na papiery a podpisane oboma stranamy je na com argumentovat.
|
pedro
06.10.2010 o 21:52 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? Pan Malik tu nejde o kokotiny ktore tu trepete , Vy ste dal slovo ze beriete,,,teda kupujete,,,niekedy si pri obchodovani chlapi ''tlapli '' rukami a tym bol obchod uzavretý, Bolo to chlapske slovo, dzentlmenska dohoda,,,, nehovorí Vam to pane vsak nic ? Nenasiel ste sa medzi tými dvoma vyrazmi /chlap a dzentlmen /.
|
pedro
06.10.2010 o 21:41 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? skus si ist kupit topanky a po mesiaci ich chod vratit ze nesedia na nohu, alebo si kup sleepy a vrat ich ze Ta režu v riti
|
Fony
26.09.2010 o 19:45 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? Moje skúsenosti:
|
Roman
24.09.2010 o 22:40 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? Citam tu, ze ste niektori slusne nazhaveni. Ano, som to ja, Roman Malik, kto si take nieco dovolil. Priznavam, slubil som Slavovi, ze ten material beriem a zaplatim po Peljesaci. Nezaplatil som, material idem vratit tento vikend a Slavovi som sa ospravedlnil. Na moju obranu aspon par slov.
|
LOKAL
23.09.2010 o 18:18 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? Miesto mna to už napisal IGNAC v odkazoch
|
Egos
23.09.2010 o 18:03 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? ved uz napis, kto je ten chuj, nech mu nic nepredame
|
Slavmiro
22.09.2010 o 21:08 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? jedneho novica som tipoval spravne, hoc neviem o koho sa jedn, avsak nepoznam(e) okolnosti co viedli k danemu konaniu kupujicich, ja by som rozhodne nikoho verejne nepranieroval, cez web. Vybavte si to osobne, dohodnite splatky ked to inac nejde a basta. :)
|
Ignác
22.09.2010 o 20:35 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? To Slavmiro::::tušíš správne že to nebol novic,lebo tiež okolo tohto požičania niečo viem,no najviac nikdy by som na tohto človeka nepovedal,že sa zachová tak ako sa zachoval!!!!!Len je mi ľúto Slava,že dvoveroval tomuto akože serioznemu človeku.Takže,na budúce, ak niečo chceš tak zaplať a potom choď pretekať,alebo si nič nekupuj(nepožičiavaj) a nepretekaj!!!!Veď s cudzieho krv netečie!!!!Asi tolko ku tej AKOŽE serioznosti!!!!!
|
LOKAL
22.09.2010 o 15:07 |
RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ? Uvažoval som napisat aj konkretne mena, ešte počkam, najlepšie je na tom to že dotyčného Lokala z Kralovej poznám cca. 18 rokov a nakoniec sa takto zachová.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou