PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ?

» Návrat na prehľad tém

» LOKAL   
LOKAL
22.09.2010 10:23:17
Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ?

Chcel by som vediet ake mate skusenosti pri predaji surf.materialu. Ja mám za túto sezonu take skusenosti dotyčný Vas oslový že chce kupit material,dohodnete sa na cene,material si zobere a povie Vam že teraz nemá a vyplati to v určitom termine čo samozrejme nespravý.Veci používa z časti poškodí a nakoniec odkaže že ich nechce a ma problemi aj z vratením.
Tuto skusenosti mám nezavisle na troch surfistoch z čoho si kvazi každy niečo ine kupoval.
Preto ma velmi zaujima kde sa stratila serioznost medzi našou surf.komunitou.
S Vetrom v srdci Slavo SVK 136

» Pridaj príspevok k téme

jaskop jaskop   22.09.2010 o 14:52

RE: Kde sa stratila serioznosť pri kupe a predaji surf.materialu ?

tak tak, kludne by som zverejnil mena, zasluzia si ze by o nich kazdy vedel. a ostatnych vypocitavcov to snad usmerni..

Pablo Pablo   22.09.2010 o 14:35

Slavmiro: Zla veterna sezona? No ja si lepsiu nepamatam. OK, jesen zatial nic moc, ale jar-leto uplne vyborne.
Slavo: Zverejnit mena na tabulu hanby pre vystrahu a varovanie ostatnym - a hned sa naucia dobrym mravom.

LOKAL LOKAL   22.09.2010 o 14:00

Slavmiro maš pravdu až na to že len jeden bol novic, S dlho ročných surfistov jeden dotyčný jazdí na Kralovej a druhy na Ružinej

Wsurfer Wsurfer   22.09.2010 o 13:58

tak pardon, ked nieco beriem od predavajuceho, tak len za okamzitu penaznu protihodnotu. Je mozne sa dohodnut ze ak mu material nebude vyhovovat, tak mu to vrati do urciteho casoveho limitu napr. jeden tyzden a potom sa mu aj vratia peniaze, pravda za predpokladu ze material je v rovnakom stave ako pri predaji.

Slavmiro Slavmiro   22.09.2010 o 12:48

aj to je ekonom. kriza, ja som tento rok tiez financne bledy, sice nikomu nic nedlzim (okrem banky) a chlapske slovo drzim. Co sa tyka krizy, tejto rok je to u nas asi aj poveternostna, tak malo veternych dni si davno nepamatam. Takze ak si nejaky mozno novic nieco kupil, ani sa mu necudujem ze to chce vratit. I ked tusim ze najmenej jedn z tich troch novic nebol..

Pablo Pablo   22.09.2010 o 11:24

Slavo, medzi ludmi sa nachadzaju ludia poctivi, ale aj rozni smejdi. Logicky mi pride, ze ani nasa komunita nie je vynimkou (OK, moznoze smejdov je medzi nami menej :), ale nejaki sa asi najdu). Jednym riesenim je nebyt dobrak, neustupit ludom, na take to ''pozicaj, na par dni, nech si to otestujem'' a predavat z rucky do rucky. Maximalne, nech si to otestuju jeden den, najlepsie v tvojej pritomnosti a na konci dna ti povedali, ci tie veci chcu alebo nie. Chapem aj kupujucich, ze si chcu byt isti, ze nekupuju macku vo vreci (lebo smejdi sa najdu aj medzi predavajucimi), ale zase odtaal-potaaal. Stretnutie niekde pri vode a jednodnovy testing musi stacit. Druhym riesenim je, ze s dotycnym uzavres pri preberani materialu normalnu zmluvu, kde bude aj sankcia, ze pokial ti nezaplati do datumu XY, alebo sa ti rozhodne material vratit, tak ti vyplati XY penazi ako rizikovu prirazku za pripadne opotrebenie materialu.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou