Diskusia - WINDSURF - Vikendove surfovanie v Rakusku - Podersdorf a Weiden
» Tino
25.03.2011 11:30:14 |
Vikendove surfovanie v Rakusku - Podersdorf a Weiden Caute, podarilo sa mi najst ako pridat temu konecne :) tuto sezonu to vyzera akosi ze ostanem sam.. hladam partakov (sam je to otrava niekedy ) co by tiez chodili castejsie na Nojzik hlavne Podersdorf a pri juzaku Weiden. Aj dake miesto v aute /na streche/ este snad najdem.. chodievam skoro kazdy vikend do Rakuska ked nefuka tak aj na SUP.. keby ste ma ktosi eventuelne vedeli obcas pribrat budem rad!
|
Slavmiro
09.05.2011 o 21:02 |
RE: Vikendove surfovanie v Rakusku - Podersdorf a Weiden Na Nojziku fuka obcas viacej pri SZ prudeni, u nas trochu tienia M.Karpaty. Mozno to dohana Kralov(n)a tym ze je jej hladina cca 7m nad okolim. Ale vstup do vody na Nojziku je natolko limitovany, ze to fakt znechucuje, podobne ako je to na Balatone alebo jazera v Senci obohnane chatkami (mimo Gulashu). Taketo obmedzenia su mi v rozpore s filozofiou WS, ''free amp; fun''. Plytky Blato-n a Nezider su pre deti co nevedia plavat, dospela voda je Kralova. Pocul som o rideroch co na tychto blatenskych jazerach diktovali, na mori mali problem ze nedociahli, nemali na(c)vyk a kondicku na H2O start v hlbokej vode.
|
amigo551
09.05.2011 o 16:38 |
RE: Vikendove surfovanie v Rakusku - Podersdorf a Weiden Ja som bol tiež párkrát na Nojsík,ale mám na to taký názor.Keď má fúkať,nie je potrebné utekať do Rakúska,veď na Královej fúka väčšinou to isté a netreba platiť,je to bližšie,dohovoríš sa a najdôležitejšie je,že to nieje oráčina ako v Rakúsku.Túto destináciu doporučujem kájtistom,ľebo je to pre nich vhodná voda!
|
mafo
09.05.2011 o 09:59 |
RE: Vikendove surfovanie v Rakusku - Podersdorf a Weiden ten cemp co tam je ma vyznam ked clovek chce ostat na noc a vyuzit 2dni alebo lepsie parkovisko resp.surfuje sa tam kde je parkovisko strana alebo aj kde je cemp dajte info este kolko m sa da dostat ku vode autom v cempe
|
Slavmiro
07.05.2011 o 22:32 |
RE: Vikendove surfovanie v Rakusku - Podersdorf a Weiden vstupne teraz uz v sezone 4.5 za osobu a 3.5 za matros, na den.
|
mafo
04.05.2011 o 12:57 |
RE: Vikendove surfovanie v Rakusku - Podersdorf a Weiden ja osobne tiez som vela krat chcel ist do rakuska.Na surfe som tam este nebol na vode mam aj auto nato transporter T4 dodavka mozem zobrat 2ludy do auta aj veci sa zmestia v pohode.Samemu sa mi to neoplati hlavne poplatky nafta hore-dole.Som s Ivanky pri Dunaji,moznost nechat u mna vo dvore na dome auto.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou