Diskusia - WINDSURF - Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil)
» Romcox
06.06.2011 10:52:02 |
Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) Pri piatkovej surfovačke som viacej povolil skrutku na surfe a domov som ju samozrejme stratil . Pokúšal som sa ju nahradiť M8, ale tá je malá. M10 je zase veľká. Viete mi poradiť aké má parametre? Aby som ju mohol zohnať?
|
Romcox
09.06.2011 o 19:22 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) Skrutka pasuje.
|
Romcox
09.06.2011 o 12:54 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) tak som sa dopátral: je to witworthov závit W 3/8'', ''16 do palca'', fi 9,2. Mám na stole pekné mosadzné. Vyskúšam to dnes, dám vedieť.
|
mafo
08.06.2011 o 16:28 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) Pokial neny orginal a neny po ruke ako kupit.Tak jedine vyrobit zamocnik,sustruznik brnkacka s materialu hocijakeho co nezhrdzavie a kde sa da narezat zavit trebars aj silon,med,hlinik,zliatina,mosadz atd to co sa nejde v dielne.Ten srob tam musi byt tlak,objem vzduchu ako je tu pisane.
|
Romcox
06.06.2011 o 21:58 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) Dík za rady. Skúsim popozerať v odporúčaných obchodoch pri najbližšej okružnej ceste svetom (BA, Ostrava).
|
Pablo
06.06.2011 o 21:45 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) To Riccardo: Urcite ano. Takisto pri preprave lietadlom sa odporuca srob povolit - opat kvoli tomu, ze nahla zmena tlaku moze poskodit dosku.
|
RICCARDO
06.06.2011 o 13:03 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) hm.. takže ked mam plavák na balkone kde nanho pečie každy den od obeda do zapadu slnka tak odporúčate tu skrutku vyšrobovat?
|
jaskop
06.06.2011 o 12:52 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) Maky napisal: Nevidím dôvod to povoľovať a...
|
Maky
06.06.2011 o 12:42 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) V ponuke má skrutku http://www.slimsport.cz/ v Ostrave. Ja som mal podobný problém a natlačil som tam oceľovú skrutku s väčším rozmerom. Tá bola OK pár týždňov. Potom nastúpila korózia. Tak som to ešte zalial voskom a bolo. Nevidím dôvod to povoľovať a nové dosky už také niečo ani nemajú. Silikón a podobné veci netesnia a epoxy je nerozoberateľný.
|
Romcox
06.06.2011 o 11:44 |
RE: Formula - skrutka (odvzdušňovací ventil) Našiel som zatiaľ tieto indície:
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou