Diskusia - WINDSURF - Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho?
» ygzo
19.07.2011 9:29:17 |
Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? Kolko by ma vysiel taky lacny ojazdeny komplet dosku s nejakou ''univerzalnou'' plachtou na take rekreacne jazdenie, pripadne zdokonalenie sa?
|
Jakup
08.08.2011 o 22:30 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? zabavac...
|
Jakup
06.08.2011 o 20:39 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? Viktorko bozk na celo ti leti z Ile de Re...diiik za pobavenie! Pablo divim sa ti ze sa nechas niekym takym ako je upratovac vytocit... Igji a ty si tusim vyhral trapezzzz v predplatitelskej sutazi casaku Windsurfer...len co sa vratim budeme ta kontaktovat.
|
bubo
06.08.2011 o 20:33 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? Viktorko bozk na celo ti leti z Ile de Re...diiik za pobavenie! Pablo divim sa ti ze sa nechas niekym takym ako je upratovac vytocit... Igji a ty si tusim vyhral trapezzzz v predplatitelskej sutazi casaku Windsurfer...len co sa vratim budeme ta kontaktovat.
|
mafo
05.08.2011 o 15:17 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? zbytocne sarvatky jak to vydim tak za par rokov bude surfista na Slovesnku ralita.Kitesurfing vsade naokolo a co raz viac ludy sa dava na to.Nehovorim o tych co ws skoncily a presly na kite.Takze treba drzat pokope nehadat .Ci je niekto taky ci iny je to jedno ked roby sport ktory ho bavy.Dajte si radesj duel na vode kto je lepsy.
|
Pablo
04.08.2011 o 16:29 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? Pan detektiv, prepacte, uz nebudem. Mne sa to len tak zazdalo, ze o konkretnych ludoch hovorite. To viete, my v tej Bratislave sme prepracovani a potom sa nam vselijake veci zdaju.
|
Pablo
04.08.2011 o 12:37 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? Igji :))) na to jaa jebeem :))) Kosa a vlny... Ja mam rad teplucko - o mesiac Dahab, lamanie si kotnikov pri skuseni fristajlu a ocumovanie ruskych mafianskych cubiek a nie nejakej zeny s podozrivym menom Inge :)))
|
Pablo
04.08.2011 o 12:32 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? Pozri, pri mojom slovniku, ktory nie je prave z knihy o etikete, slovo ''chudak'' za invektivu nepovazujem, ale ak ta to urazilo, beriem spat, nahrad si ho v tej vete trebars slovom ''clovek''. Naozaj nechcem, aby tych 5 a pol surferov, co na slovensku je, si tu na jedinom ws fore nadavalo. Ale rypat som tu do druhych nezacal ja. Nabuduce reaguj konstruktivnejsie a mozme si tieto dialogy odpustit - trebars, ked niekto odporuci Pacha, ty odporuc flikflaka alebo rosiho (?) a kludne napis, ze si myslis, ze su lepsi. Alebo tak ako reagoval ten chalan (tusim jaskop) na moj prispevok. Napisal jednoducho, ze si mysli, ze by yzgo potreboval vacsiu plachtu ako mu ponukam - a to je absolutne v poriadku. Nie dedukovat za vsetkym nekale umysly a konspiracie. O toto mi ide, vies? Btw, chalan chcel POradit, nie ODradit. P.S. lnak fakt by ma zaujimalo, co s tym ma moje BMI???
|
i-Riki
04.08.2011 o 12:04 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? a je to tu , hlboka absencia WS
|
igji
04.08.2011 o 11:16 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? ...ááá, črtá sa duel, husté, ako bojové pole navrhujem Kreptiz, prvá cena Inge /bude voľná, lebo jej starého zas tak najebeme, že bude použitelný tak o pol roka/...
|
Pablo
03.08.2011 o 16:30 |
RE: Aky lacny ojazdeny komplet pre mierne pokrocileho? Nie, neojebkavam. Akosi som tak vychovany...
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou