Diskusia - WINDSURF - Jazdenie v chladnom počasí
» Pedro35
05.10.2011 18:45:26 |
Jazdenie v chladnom počasí borci, znalci, vždy dobre poradíte, skúste nám začiatočníkom dať nejaké dobré rady na chladné mesiace ako vydržať čo najdlhšie vo vode.
|
Zajo
07.01.2012 o 15:54 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí ... a uplne najlepsie je v zime ist jazdit do tepla ;-)
|
jurajs
04.01.2012 o 21:44 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí Urcite neoprenovou vestu, kuklu, termosku, baterku ja mam tuhle http://www.manutan.sk/akumulatorove-svietidlo_MOD826032.html
|
Pablo
17.10.2011 o 11:00 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí A Rikiho zlepsovak - gumene upratovackovske rukavice - este nikto nespomenul? Pri teplotach okolo 10 stupnov, podla mna, lepsie ako ws neoprenove rukavice. Proti windchillu ochrania spolahlivo, navyse mas velmi dobry cit v rukach (lepsi jak v neoprenovych), stoja pat korun a k dostaniu vo viacerych farebach, takze si ich mozes zladit s neoprenom alebo s plachtou :)).
|
Pedro35
13.10.2011 o 13:51 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí to mi doma nedovolia, v zime na plaváku vydržím aj celý deň, len by som zavadzal v obývačke,
|
RAMy
13.10.2011 o 13:37 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí ..hmm...ja sa v chladných mesiacoch snažím vydržať čo najdlhšie na plaváku a nie vo vode..
|
N. Ivo
12.10.2011 o 11:36 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí A nebo si koupit suchy oblek. Ja svuj prvni koupil cca pred 14 dnama a tento vikend jsem ho vyzkousel na Novych Mlynech - voda 15 stupnu, vzduch 9 stupnu. Musim rict ze jsem s nim spokojeny, je v tom teplo a voda do nej prakticky netece. Po dvou hodinach jezdeni jsem mel jen trochu vlhke moirove trika. Da se v nem postavat na brehou a pokecat s kamosema a popijet u toho treba rum :) V nejhorsim pripade jen prehodis propocene vrstvy za suche a muzes jit zase jezdit. Cena neni tak hroziva, stoji sice okolo 10 tisic kc, ale polosuche neopreny 5/4 stoji kolem 8000 tis. a porad ti do nich tece voda.
|
Slavmiro
11.10.2011 o 11:42 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí uz nam dosla invencia, nahod nejaku amp;lt;-amp;gt; temu
|
mafo
10.10.2011 o 16:35 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí Slavo vs Jakub pridajte,dajte aj na hlavnu stranku prispevky nech to ma grady tu.Ja som vycerpal repertual nemam inspiraciu. pridat
|
Slavmiro
09.10.2011 o 23:31 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí Mily Jakupko, kces, aj tebe poradim? Nosit sive mencestraky je znacne out medzi ws komunitou, kazil si mi foto ked som Ta mal v puskohlade, vid gallery. Kce to nieco viacej cool, volnejsie, aby sme aj trocha zakryli aj to vyssie BMI, hm?
|
jurov
09.10.2011 o 19:38 |
RE: Jazdenie v chladnom počasí Na takéto počasie a vodu treba asi aj odolnú dosku
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou