Diskusia - WINDSURF - Stredova plutva (?) - poradte s kupou
» edog
30.03.2012 21:25:46 |
Stredova plutva (?) - poradte s kupou V mladosti som sa naucil ''tam a spat'', aj v silnejsom vetre, teraz som chcel tu zabavu zazit znova, aj s detmi - minuly rok som si dal brush-up kurzy v HR s pokusmi o rychly tack, jibe, ....zatial ziadny planing ...na sirokej doske so stredovou plutvou... chlapcov zaklady v kurzoch tiez celkom chytili. Chcel som z pozicovne prejst na vlastny gear - napr. sa mi teraz ponuka jazdeny Mistral Vision 161l. Bez stredovej plutvy. Hodi sa pre mna (90kg) a deti (12 a 17rokov)? Ci blbost? Mam hladat predsa len dosku so stredovou plutvou? (dost problem zohnat jazdeny so stredovou iba ak 4metrove, uzke tazke opachy). Kedy uz stredovu netreba? Poradte pls.
|
Pablo
18.04.2012 o 10:22 |
RE: Stredova plutva (?) - poradte s kupou Na ucenie je pre 90kiloveho 120L sakra malo. Bez debaty.
|
Lego
17.04.2012 o 16:50 |
RE: Stredova plutva (?) - poradte s kupou :) fakt je asi ten ze pri sklze je stredova plutva 5 koleso u voza. a co sa tyka ucenia, bral by som nieco medzi 120-130 urcite nie viac!
|
Branco
02.04.2012 o 13:45 |
RE: Stredova plutva (?) - poradte s kupou Ale v podstate ti kolegovci odpovedali na tvoj dodtaz, ja by som este mozno zauvazoval aj nad tym objemom, ci nedat dole zo nejakych 20 litrov. Da sa hovorit aj o nejakom virtualnom objeme, na ktory ti ma vplyv SHAPE dosky, a ten moze byt 160, pricom skutocny je nizsi.
|
Slavmiro
30.03.2012 o 22:44 |
RE: Stredova plutva (?) - poradte s kupou Ten vision na ten ucel urcite ano, stredova plutva je evolucne prekonana. Iba ak by si mal ambicie jazdit trojuholnikovu trat, v nesklze prevzne. Real fun zazijes jedine v sklze, aj decka. Siroka doska supluje kyl cellom dobre svojimi hranami na bokoch. Stredova plutva=zatiahnuta rucna brzda.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou