PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Expedícia Karpathos - jún - júl ,karavan,Luv Spot

» Návrat na prehľad tém

» Egos   
Egos
02.05.2012 9:50:48
Expedícia Karpathos - jún - júl ,karavan,Luv Spot

Ideme na kravincoch na Karphatos luv spot k bufetu Manolisa. Predpoveď a mapu nájdete tu : http://www.windguru.cz/cz/index.php?sc=243236 .
Kto tam nebol, tak stručne: jazdí sa Meltemi vietor every day na luv spote až na open sea,štvorky ,max päťky, ostatné revíry...chicken bay,gun bay a speedový revírik na trojky na V od airportu, všetko v dosahu asi 5km. Prístav je 20km od spotu,teda civilizácia, požič.auta,motorky...atď.(motorky berieme hneď v prístaveso sebou. Trvanie 2-3 week, trajekt ide 22h z Athen, kajuta. Vietor vkuse,nie je tam tieň, vlastný záliv s bufetom a skoro žiadny surfisti,max 20ks.Greek salad 3/4kg za 3,50e pivo 3,-e, budeme mať inernet no limit a wifinu pre pracujúcu inteligenciu. Zatiaľ sme istí traja, potentáti sa pridajte....Karavany okrem mňa: Marian,Mlynec,PF. Trajekt v sezone treba rezervovať v predstihu.Kto chce info viac,píšte sem.

» Pridaj príspevok k téme

Egos Egos   04.06.2012 o 09:21

RE: Expedícia Karpathos - jún - júl ,karavan,Luv Spot

Zatiaľ sa tešíme na novú drachmu a začiatkom prázdnin hádam začne fučať a vyrazíme pomaly nadol. Cestou dáme ešte nejaké spoty,čo sme chceli už dávno a ležia pri ceste. Ak by si nás gréci nechali v zajatí, tiež by nám to nevadilo, lebo robiť sa nám tiež nechce,splácať už vôbec a podnebie vyhovuje úplne.....teda. Možno pojdeme aj štrajkovať, ale v tom zapadákove ani nevedia kde je Brusel a serú na veci verejné, tak budeme ničiť miestne atrakcie do tla.

i-Riki i-Riki   09.05.2012 o 18:23

nechcem byt prorokom, ale Grecko tento rok asi nebude vhodna destinacia, zda sa mi, ze sa dostava do dost nestabilneho stavu, alebo zeby prezit Verneovku '' dva roky prazdnin'' :)

Slaťo Slaťo   09.05.2012 o 12:15

...nešiel by niekto na Karpathos...ale na cca 1 week / jún al. september /...posledne mi vychádzlala kalkulácia ak by išli 4 ks windpositiv na 700 eur/ osoba = letenka+ubytko+raňajky+poistenie+prenájom materiálu

MatusKo MatusKo   07.05.2012 o 08:18

A orientacny datum?

Zajo Zajo   04.05.2012 o 20:03

-2 Bft zhruba koresponduje s mojim pozorovanim, aj ked sa mozem mylit, lebo som vietor nemeral. To by znamenalo, ze ked v Gun bay jazdim 4,7, tak na Luv spote 6,5.

i-Riki i-Riki   04.05.2012 o 14:09

Zajo, Luv spot =Gunbay cca-2 BFT /t.j ked na motokrose jazdis ako jebnuty na 3,7 tak na luv jazdis 4,2/

Zajo Zajo   04.05.2012 o 10:57

Diky za vycerpavajuce info . Uz som skopiroval z WG linky suradnice Lat: 35.4298, Lon: 27.1102 a hodil do GE. Viem ktory spot to je. Obavam sa ze z kaluze do blata - tiez tam zdochol pes, co sa tyka zabavy. Mas niekym potvrdenu veternost na Luv spote ? Ale v najhorsom pojazdite v Gun Bay.

Zajo Zajo   04.05.2012 o 10:48

... az teraz som si vsimol ze pises o Luv spote. Tam som nejazdil ale cestovali sme denne 2xokolo. Ale isto fuka len v okoli Gun Bay. Vsade inde na ostrove len mierne pofukuje. A ked sa v Gun Bay uz neda jazdit kvoli silnemu vetru, tak to vhodne fuka inde - napr. na Luv spote. Ale staticticky je to ovela menej dni.

Egos Egos   04.05.2012 o 10:25

To Zajo: Karpatos ideme na luv spot, teda zapad, náveterná strana, teda aj vlny,žiadny chop ani motokross. Ked si kliknes na odkaz hore a na mapu,uvidíš kde presne parkujeme a je to druha strana ostrova.Trajektom je to dalej , ide 22 hodín, na Mykonos ide 5h. Mykonos Ftelia beach je malá zátoka,nuda a cítime sa tam už stiesnene, na more treba nastupavať proti vetru asi hodinu...nebaví ťa to. Mykonos je gay ostrov plný gayov a lesbičiek z celej planéty. To by tak mohlo stačiť.

Zajo Zajo   04.05.2012 o 09:00

Cau Egos a spol. Preco Karpathos a nie Mykonos? Karpathos je najveternejsi spot na zemi, bol som tam, jazdil som tam, zhruba viem o com to je - bomby a rovna voda alebo velky chop. Na Mykonose som este nebol, poznam iba z rozpravania. Ak fukne Meltemi, tak sa na Ftalii jazdia 4-ky. Nie je to lepsie na vlnach ? Vzdialenostne asi porovnatelne. Co mi unika ?

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou