PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Nové rahno

» Návrat na prehľad tém

» Mlynec   
Mlynec
12.06.2012 9:49:54
Nové rahno

Chcel by som poradiť s kúpou rahna. Zlomil som na královej carbonové rahno na
malú plachtu,potrebujem nové. Nechcem teraz vyhodiť 500 €,tak sa prikláňam
k ALU rahnám, ale neviem ktoré .Mám aj trochu strach,či to niečo vydrží. POtrebujem
takú menšiu dlžku od 140 cm,na 4 -4,7 plachty.

» Pridaj príspevok k téme

Lekvarnadoske Lekvarnadoske   12.06.2012 o 19:20

RE: Nové rahno

rahno od gun sails mozem doporucit je to monocoque , pár naozaj serioznych pádov už zažilo a ani naznak poskodenia či ohnutia. http://www.gunsails.cz/www-gunsails-cz/eshop/4-1-Rahna/28-2-Cross/5/183-Cross-Boom-140-190

i-Riki i-Riki   12.06.2012 o 19:04

ja mam s prolimit teamwave, zlomil som ho :) pri t.z.v monococque, tento tyzden som videl take iste rahno brutalne ohnute asi od katapultu. Ale asi to mas jedno...nove su hold kvalitne :)

Mlynec Mlynec   12.06.2012 o 17:25

dajte niekto vlastnú skúsenosť,napr. s tým monokukom,či čo to je. Predáva to tušim MAťo Pach, Aeron, zaujíma ma váha jazdca a veľkosť plachty. Alebo som našiel Gaastru. ??

Mlynec Mlynec   12.06.2012 o 17:23

To Bronek: trulo... a akú veľkú dosku si myslel ?

mafo mafo   12.06.2012 o 14:35

To Mlynec pozeraj inzeraty su tam niake starsie rahna co vydrzia vecnost na predaj.Ja mam Prolimit jeden kus AL ale kamos taketo iste ohol trubku na jednej strane.

Slavmiro Slavmiro   12.06.2012 o 14:25

mozno si kup monococque, t.j. ze rahno nie je zlozene z 2 kusov spojenymi so spojkou vpredu..

i-Riki i-Riki   12.06.2012 o 10:12

Poslednu dobu, ale to nie je len s rahnami , top material a vyrobok sa nerovna dlhotrvacnemu, vyrobcovia chcu vyrabat, predajcovia predavat, len my kupujuci nechceme kupovat. Nie som si isty ,ci dostanes odpoved, ktore rahno je dobre, co aj vydrzi . Mozno si kup nieco z 90 rokov.

bronek bronek   12.06.2012 o 09:56

Jasné že vydrží. Dural je dural a za príplatok sa dá namiesto slabej trubky kúpiť plná guľatina. 100 nezlomíš. A kúp vačšiu dosku aby to uniesla.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou