Diskusia - WINDSURF - Zadná plutva na starší plavák
» potkan08
20.08.2012 18:26:15 |
Zadná plutva na starší plavák Ahojte, nemáte náhodou niekto, prosím vás, v archívoch zadnú plutvu na starší plavák HiFly? (viď obrázok). Pôvodná je na nezvestná na dne mora a škoda kvôli tomu poslať do dôchodku celý komplet... obzvlášť keď je taký fajn na učenie. . O cene sa dojednáme...
|
Tomash
16.09.2012 o 21:13 |
RE: Zadná plutva na starší plavák Tak je este doplnim, ze zhanam zadnu plutvu powerbox a ideal co najsirsiu, keby niekto mal tak piste.
|
Tomash
12.09.2012 o 17:07 |
RE: Zadná plutva na starší plavák Keby ktokolvek nasiel doma este jednu zadnu plutvu na starsi plovak, tak dajte vediet, pretoze aj ja by som jednu velmi velmi potreboval.
|
potkan08
26.08.2012 o 18:16 |
RE: Zadná plutva na starší plavák dakujem, uz je fina namontovana... :)
|
igji
24.08.2012 o 08:22 |
RE: Zadná plutva na starší plavák dačo také mám asi v pivnici, mám o pozrieť?
|
potkan08
21.08.2012 o 13:41 |
RE: Zadná plutva na starší plavák ...tak nakoniec Rosi ju niekde nasiel a posunie mi ju, esteze mame takychto matadorov :) dakujem vam za rady, surfu zdar!
|
Wsurfer
21.08.2012 o 13:22 |
RE: Zadná plutva na starší plavák http://surfinsel.eu/product_info.php?products_id=8602
|
potkan08
21.08.2012 o 12:06 |
RE: Zadná plutva na starší plavák ...no praveze som bol v Bratislave v cornerboardshope, tam taku nedrzia a objednanie by trvalo vraj velmi dlho (vzhladom ku konciacemu sa letu). V Rosifun sa vyjadril, ze mozno niekde nejaku v garazi najde, popripade sa pokusi zaspominat a podla negativu vyrobi novu, ale nic neslubuje... exemplare co mal archivovane na stene mi nechcel predat ...no a ako pise spravne Slavmiro, novu finu na to by bol taky maly windsurfersky rozmar... pisal som aj panovi Marcekovi z RamSurfu Zilina, od ktoreho bol surf povodne kupovany, ale zatial ziadne echo... no nie je to len tak veterna pustit znova na vodu
|
Slavmiro
21.08.2012 o 10:18 |
RE: Zadná plutva na starší plavák a cena tejto novej finy znasobi hodnotu tohto ws kompletu!
|
Wsurfer
21.08.2012 o 09:54 |
RE: Zadná plutva na starší plavák to vyzerá na US box, bezný systém, k tomu by si mal dostať finu v ktoromkoľvek surfshope.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou