Diskusia - WINDSURF - Kupa mensich veci..
» mario
20.11.2012 17:29:10 |
Kupa mensich veci.. Caute,
|
dodod
18.02.2013 o 12:05 |
RE: Kupa mensich veci.. urcite, dnes vdaka internetu je najlepsie ci co najviac zistit, precitat atd.
|
mario
18.02.2013 o 10:36 |
RE: Kupa mensich veci.. nazdar dodod. v materiali rozdiel je, co som mal moznost okusit pocas mojho kratkeho posobenia. ale chapem tvoju pointu a mas pravdu, nie je az take dolezite na com jazdis, treba hlavne vela jazdit. ale pokial mam moznost vyberu medzi roznymi doskami, rad si necham poradit / precitam skusenosti inych v nasich podmienkach.
|
dodod
13.02.2013 o 11:25 |
RE: Kupa mensich veci.. ja by som tvoju temu premenoval na ''Ako najrychlejsie zacat jazdit na malych veciach.''
|
Pedro35
18.01.2013 o 19:15 |
RE: Kupa mensich veci.. máme rovnaké parametre, menšiu dosku vytiahni až keď Ti bude vietor trenky trhať , inak sa natrápiš, bude sa ponárať
|
mario
16.01.2013 o 15:15 |
RE: Kupa mensich veci.. No dopadlo to tak, ze mam momentalne v aute jazdeny JP freestylewave 2011, 102 lt. Tak uvidime, ako sa na tom udrzim :-)
|
mario
27.12.2012 o 13:27 |
RE: Kupa mensich veci.. Inak Marian dik za radu, chapem co myslis. Ale pre mna je momentalne prekonavanie hranic aj moja freeridova 135ka :-D
|
mario
27.12.2012 o 13:24 |
RE: Kupa mensich veci.. No suhlasim, ze je to aj ''o pocite'', ale problem so skusanim dosiek je, ze kazda je ina a tieto novsie realne nebudem mat moznost odskusat, aspon nie tak a na tak dlho a v takom vetre ako by som mozno potreboval. Sice sa urcite budem zlepsovat, ale ono to nie je len o technike, fyzika nepusti. Takze myslim, ze ak splasim ci uz 96 alebo 102l, v nasich podmienkach mi nova doska vydrzi dost dlho. Ked som bol vo Weiden ked tam bol riadny vetrisko, vela pokrocilych riderov jazdilo 90-100 FSW dosky, takze myslim, ze s takouto doskou budem pri mojej urovni na par rokov urcite zahojeny. Nejdem hned jazdit velke vlny, ked to pride tak to pride, a tam uz aj tak treba zas ine dosky. Dalsiu dosku chcem hlavne kvoli tomu aby ked prifukne na 5,5 alebo nebodaj na 4,5 aby som nesedel na brehu, pripadne netancoval rodeo na 135ke. :-D ta moja 135ka je podla mna predajny kus, ak by ma casom zunovala, je to rocnik 2012, takze ak ju neposkodim, podla mna nebude problem ju predat, s cca 30 stratou. Podobne asi 100lt fsw. Stratim na tom par stoviek eur, ale za ten cas sa budem ucit.
|
Marian
27.12.2012 o 10:26 |
RE: Kupa mensich veci.. Vidím, že si sa posunul od finy k doske,S.K. pekne píše odberne, ale WS je pocitový šport, netreba hned kupovat, hlavne sa nauč vodný štart, jazdu v šlapkách, pozicaj si mensiu dosku a co zvladnes najmensie si kup, lebo počitaj s tým že sa budes zlepsovat a potom si budes buchat hlavu, že más dalsiu velku dosku.Cim mensi vercajg tym vacsia zábava, WS je aj o kúpaní, ja v mojich zaciatkoch som sa kúpal stále, lebo som sa to chcel perfektne naučiť, tak som sa učil aj lyžovať, aby som nevyzeral ako večný začiatocník, to je problem vela surferov, že sa neposuvaju dopredu a surfuju od tial potial, ale ked sa dostaneš za tu hranicu, potom su to az tie spravne surfove gule...
|
mario
24.12.2012 o 07:34 |
RE: Kupa mensich veci.. dik za nazor. viac ludi mi vravi, ze mam zobrat radsej 102. ide asi o to, ze 102 je este ujazditelna aj ked vietor vypne. na druhej strane v jarnej smrsti/cope mi 102 vs 96 moc neublizi. tak nejak?
|
S.K.
23.12.2012 o 21:12 |
RE: Kupa mensich veci.. Ahoj,
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou