PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Kupa mensich veci..

» Návrat na prehľad tém

» mario   
mario
20.11.2012 17:29:10
Kupa mensich veci..

Caute,

Kedze je zima a moc sa mi nechce na vodu, zakladam temu o plavakoch a plachtach. Tento rok som splasil 135l RRD Fire Ride. Som s nim velmi spokojny, a momentalne je pre mna akurat. Ale dufam, ze budem rychlo napredovat, a mozno koncom buduceho roka by som prikupil nieco mensie.

Chcel by som si precitat vase pripadne skusenosti s roznymi znackami, typmi (wave, freeride, freemove). Co pozeram profily a prispevky, kazdy ma rad cosi ine. Hlavne ma zaujimaju sucasne modely, t.j. 2010+

Pripadne mi skuste odporucit aj litraz. Mam cca 85kg, plachty mam zatial dve: 6,9 a 5,5. A tu ideme k druhej otazke, do akych mensich plachiet by ste sli? Podla pravidla 20 dolu to vyzera na 4,4, co moze byt 4,5 alebo 4,2, atd.

Casom ked dospejem na tu uroven, by som chcel jazdit wave, ale myslim, ze wave plavak by sa uzivil aj na kralovej/nojziku, ked tam riadne fuka.

Dik za rady.

» Pridaj príspevok k téme

Lego Lego   21.11.2012 o 11:19

RE: Kupa mensich veci..

Mario, potrebujes este 1 plachtu ak chces jazdit cez jarne smrste: 4.5 ku, viac zatial nekupuj, ale pozicaj si mensiu dosku (85-100L) ked bude tych 10m/sec a uvidis. ak budes ocareny kupis ak ne tak jazdis dalej.

mario mario   21.11.2012 o 09:51

jasne, dik. no suhlasim s tym, ze je to otrepana tema. uvidime ako sa mi bude darit napredovat a podla toho buduci rok kupim. skusim nejake male veci pozicat ked bude silnejsie fukat a uvidime

i-Riki i-Riki   21.11.2012 o 08:32

vyhladaj Marcela on ti asi najlepsie poradi, ale to musis osobne.

mario mario   20.11.2012 o 18:01

to co je na webe ma nezaujima, chcel som vase skusenosti. vlastne aj tie su na webe :-D

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou