Diskusia - WINDSURF - Windsurfingové prebytky
» Marian
18.12.2012 18:46:42 |
Windsurfingové prebytky Vzhľadom nato, že WS je šport vo vývoji a aj každý surfer, navrhujem tému čo s prebytkami, ktoré každý má v svojom sklade. Bazár je dobrá vec, ale aj tak každý má doma kopec vecí od plachiet,dosiek,stožiarov,neoprenov...,ktoré mu zavadzajú a má k nim úctu, aby ich nehodil do koša. Je veľa začínajúcich, ktorí kupujú aj nové,drahé veci a po sezone zistia, že z toho vyrástli. Moja predstava je trochu idealistická: predsezonne bazarové stretnutie, ale kde a kedy, aby sa tam zišlo čo najviac ľudí? Predávajúcim by sa zaplatili náklady a kupujúci by sa za lacný peniaz prichystali na sezonu a zároveň by sme sa spoznali a vymenili skúsenosti.
|
Marian
27.12.2012 o 09:30 |
RE: Windsurfingové prebytky tiež sa priklanam ku Corner akcii, S.K. dobrý postreh,nieje dobré z toho urobiť old bazar, myslel som: vlnový jazdci prechádzajú na viac finy, mám 2 freevawe, na RDM, nové plachty,pohodlnejšie,teplejšie neopreny
|
S.K.
23.12.2012 o 21:23 |
RE: Windsurfingové prebytky Ja si dovolujem vyzvat vsetkych, co maju stare uzke dosky, tazke stare stazne a pod., aby to nepredavali zaciatocnikom pod heslom ''vhodne na ucenie'' a pod..
|
sade
23.12.2012 o 00:25 |
RE: Windsurfingové prebytky co tak spojit burzu s jarnou akciou vindy corner
|
Marian
21.12.2012 o 14:54 |
RE: Windsurfingové prebytky Viktor pekne hovoriš až mi je to divnô
|
mario
21.12.2012 o 11:24 |
RE: Windsurfingové prebytky lepsie je skamaratit sa a spolu rozmrdat veci :-D
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou