Diskusia - WINDSURF - novacik
» lucifuk
11.08.2013 9:52:52 |
novacik Ahojte, chcela by som sa spytat podla coho by som si mala vyberat vybavu. Co to som uz o windsurfingu precitala a zistila som ze doska by mala byt siroka 80-90 cm a vytlak o 100 viac ako vazim ale o plachte neviem nic. Podla coho to mam vyberat? :)
|
lucifuk
18.08.2013 o 21:23 |
RE: novacik tak nakoniec asi zavitame do toho Podersdorfu a hadam sa tam uz nieco najde :)
|
lucifuk
13.08.2013 o 09:06 |
RE: novacik dakujem velmi pekne za vsetky rady, dufam ze si vyberiem spravne a potom uz len hor sa na vodu :)
|
jaskop
12.08.2013 o 17:16 |
RE: novacik Este priklad:
|
jaskop
12.08.2013 o 17:00 |
RE: novacik lucifuk, skusim ti znazornit po com sa ohliadat a co budes potrebovat co sa tyka plachty(Zostava dole pokryje pre Teba vhodne spektrum velkosti).Prilozil som nazorne linky, nech vies o co ide a ako to vyzera(nerobim reklamu), plus bezne bazarove ceny.
|
mario
12.08.2013 o 11:49 |
RE: novacik sorac, som uplne mimo, som si nevsimol, ze diskusia ma uz viac stran :-D
|
mario
12.08.2013 o 11:41 |
RE: novacik na zaciatok podla mna jednoznacne instruktor, aj na okoli je vela moznosti. zaklady ma ucil flikflak (dida-sport), bez toho by som sa jednoducho neposunul. ked ma nejaky trening boardacademy.sk, rad sa pridam aj k nim. material na zaciatku poziciavat, obzvlast ked si baba, lahka, ta velka doska co sa na nej budes ucit ti bude po prvych par lekciach nanic a pojdes hned s objemom dole.
|
i-Riki
11.08.2013 o 21:55 |
RE: novacik ufff, nemas to jednoduche. Ak chces kupit, no uprimne neviem ti poradit si moc na zaciatku a uprimne zaciatocnicke plavaky sa ani moc nekupuju ten level sa preskoci niekedy je to ale na skodu. kazdopadne kupit nieco co mozno nikdy alebo strsne malo budes pouzivat je chyba.
|
lucifuk
11.08.2013 o 21:23 |
RE: novacik som z Partizánskeho, cize pojdem niekam dalej a planujem viac menej vikendy a ciel? ja neviem aby som vedela na tom stat a potom jasne ze budem chciet toho vediet viac a viac teda ak ma to bude bavit co dufam ze bude
|
i-Riki
11.08.2013 o 20:57 |
RE: novacik ako daleko byvas od ws spotu?
|
dodod
11.08.2013 o 20:57 |
RE: novacik investoval by som do plachty(do 200 mozno cele oplachtenie), investoval by som do kvalitneho neoprenu (kedze je jesen za dverami) a investoval by som do kurzu a lebo pozicovne dosky. sirokej skolskej. a na buducu sezonu do plavaku. moja draha polovicka s vahou 50kg celkom v pohode ustoji na 115 litrovej dosko co som bol milo prekvapeny(v topanockach a po asi 8-10hod na skolskej doske) takze ty by si mala ustat nejakych125-135litrov po avladnuti zakladov na skolskej doske
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou