Diskusia - WINDSURF - deviator - ochrana nosu dosky
» mario
18.04.2014 12:06:39 |
deviator - ochrana nosu dosky caute, vacsiu dosku mam RRD a teraz ked sa ucim, sa mi dost casto stava, ze narazim nos. uz je to dost otravne stale nosit rosimu, ci patlat doma. co si myslite o tomto?
|
Kaper00
09.05.2014 o 17:45 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky Riešil som podobný problém, už mám aj hríb aj t-ochranu na sťažni hádam to vydrží :)
|
mario
05.05.2014 o 10:58 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky jasne, no toto ale este nemam uplne zvladnute. rahno sa snazim pri pade drzat, ale naposledy som mal taky pad, ze som rahno sice drzal, ale vobec to nepomohlo, bol som silno preplachteny a letel som jak sparatko :-) bol to len taky slaby tuk, vlastne som bol prekvapeny, ked som videl, ze na doske mam prasklinu.
|
i-Riki
03.05.2014 o 11:02 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky staci sa pevne drzat rahna a pri pade sa pozriet dozadu, spici sa potom nic nestane
|
sade
23.04.2014 o 22:24 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky Ten kardan nasuneš pred klb do dražky a funguje to ako ten deviator ale nevypada tak ozrutne,a ešte sa da za to drzat plavak ked ho prenašam bez plachty. Je to len maly gumenny hribik Zabere to tak 5cm z dražky a klb nebudeš mať uplne v predu.
|
mario
23.04.2014 o 12:07 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky Cau Stano. Ako vravis, nos trafi stazen tesne pod rahnom, cca 10cm+- Na plachtach to mam vzdy pekne oznacene farbou dosky :-) Rosi mi tam uz daval aj karbon, asi ked mu to najblizsie zanesiem, poprosim ho nech ten frnak este spevni. Asi vyskusam ten deviator, ten system sa mi celkom paci. Naposledy by k tomu nedoslo, keby som nezobral prilis velku plachtu, myslel som, ze vietor bude postupne zdochynat k poobediu ako vzdy.
|
mario
23.04.2014 o 12:01 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky sade, ten kardan sa pouziva ako? nejak to neviem na nete najst.
|
S.K.
22.04.2014 o 11:21 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky Mario,
|
sade
19.04.2014 o 21:59 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky http://www.cornerboardshop.sk/products/Gumen C3 BD-kardan.html
|
sade
19.04.2014 o 21:55 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky Pozri toto ...http://www.cornerboardshop.sk/products/Gumen C3 BD-kardan.html
|
robiak
18.04.2014 o 14:08 |
RE: deviator - ochrana nosu dosky dobry patent,super,jednoduche ucinne
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou