Diskusia - WINDSURF - ''Zivotnost'' plachty
» bronek
20.09.2014 13:15:55 |
''Zivotnost'' plachty Tento rok som na Karpathose znicil dve plachty. Jedna bola asi 8 rocna Neilpryde Alpha 5.8. Nepresivana, lacna ale zazila som mnou uz toho naozaj vela. Asi tisic katapultov pri uceni. Takze ma ani moc nemrzelo ze odisla, mala na to narok.
|
robiak
06.10.2014 o 07:44 |
RE: ''''Zivotnost'''' plachty PRESTAVKA-priestor pre reklamu-uz nemusite posielat opravovat plachty do zahranicia,uz sa opravuju aj na Slovensku.0903 394 465-robertivanic8@gmail.com
|
S.K.
04.10.2014 o 05:34 |
RE: ''''''''''''''''Zivotnost'''''''''''''''' plachty Bronek, považujem za slušné a korektné, aby si tu teraz verejne pravdivo popísal, ako si tú plachtu roztrhol.
|
S.K.
22.09.2014 o 19:43 |
RE: ''''''''Zivotnost'''''''' plachty Bronek, skús nám prosím popísať, ako si ''''otvoril to okno''''.. chápem tým, že sa v nejakej chvíli za nejakých konkrétnych okolností dovtedy nepoškodená plachta zrazu roztrhla, správne? Ďakujem.
|
bronek
22.09.2014 o 19:42 |
RE: ''''Zivotnost'''' plachty mario- vadny kus by som povedal keby sa to roztrhlo niekde vo svikoch alebo popri okraji. Ale toto je cez stred a vravim, ked ten doposial neporuseny material zohnem a stlacim tak sa zlomi.
|
mario
22.09.2014 o 10:56 |
RE: ''''Zivotnost'''' plachty Tiez sa priklanam k vadnemu kusu. Nejaky ''odrb'' alebo naozaj vada z vyroby, ktovie co s tym na Sri Lanke porobili. Ja mam rocniky 2012, jednu aj starsiu a ziadny problem.
|
S.K.
21.09.2014 o 21:29 |
RE: ''''Zivotnost'''' plachty Ahoj Bronek,
|
bronek
21.09.2014 o 12:11 |
RE: ''''Zivotnost'''' plachty Reklamovat? Obchodny zakonik hovori o zarucnej dobe 24 mesiacov. Po uplynuti 6 mesiacov uz musi predavajuci dokazat ze to nepouzival v rozpore so zarucnymi podmienkami. Takze reklamovanie nevidim realne. Doklad z pokladne od nej nemam. Proste na jar prides na Kralovu ked je pradvadzacia akcia, vyberies hotovost z vacku a zoberies plachtu.
|
S.K.
21.09.2014 o 05:41 |
RE: ''''Zivotnost'''' plachty Choď to reklamovať! To musel byť nejaký vadný kus. To čo popisuješ určite nezodpovedá stavu, ako sa Ezzy plachty správajú, ja osobne s nimi mám dosť vlastných skúseností za posledné 3-4 roky, konkrétne Tiger mám kompletný set od 4,2 až po 6,9, sú skutočne veľmi odolné, podobnú skúsenosť, ako popisuješ, som nikdy nemal, ani som nikoho nepočul doteraz sa na Ezzy sťažovať, práve naopak, mnohí kvalitní rideri, čo si kupujú equipment sami, volia do ťažkých podmienok Ezzy. Práve kvôli tomu ich má napr. aj kamarát v požičovni na Fuerte sever (=wave), napr. tam moc NP na vode ani nevidíš. NP robia tiež veľmi dobré plachty (jazdil som ich viac ako 10r.), ale z pohľadu odolnosti sa na Ezzy skoro nič nechytá, pritom sú ľahké. X-Ply materiál je výrazne drahší ako obyčajný monofilm.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou