Diskusia - WINDSURF - uchytenie dosiek pod strop garaze -poradte
» jaskop
04.05.2016 14:10:58 |
uchytenie dosiek pod strop garaze -poradte Cafte borci,
|
Wsurfer
07.06.2016 o 14:33 |
RE: uchytenie dosiek pod strop garaze -poradte ahoj, neviem ci uz nie po funuse ale mam tiez podobne riesenie uz roky v garazi, tak ako Stanislav. Jedna vyrazna zmena tu ale je: uchytenie ruriek nie je na popruhoch ale na zamurovanych trnoch, takze konstrukcia je pevna. Tiez mam dve rurky ktore su pozdlzne s osou garaze a plavaky, plachty a stazne s rahnami su na nich ulozene priecne (mam este sirsiu garaz ako ty). Uchytavacie trne som si vyrobil sam z beznych zeleznych stavebnych prutov co sa bezne davaju ako armatury do betonu. Narezal som ich na potrebnu dlzku a ohol do tvaru priblizneho ''S'' (prave uhly). Jednu nozicku S som zamuroval do stropu (do dutej tvarnice) a spodna nozicka S vodorovne sluzi na napichnutie rurky. To iste na opacnej strane rurky a pre druhu rurku to iste. Rurky mam tiez obalene tak ako Stano, len som ich nerezal ale na rurky navliekol pred konecnou montazou. Na rurky som pouzil stary hlinikovy stazen rozrezany na polovicu. Takze ulozny priestor ma dlzku asi 2 m. Vzdialenost paralelnych ruriek mam asi o nieco vacsiu, cca 170 cm. Dolezita je vsak najma svetla vyska od stropu - to zalezi od toho ako vysoku mas garaz, kolko chces pod strop podvesit a ako si sam vysoky. Ja som si zavesil rurky asi 35-40 cm od stropu, takze tam dam vacsinu WS materialu a zaroven to mam dost vysoko aby clovek beznej vysky do toho nevrazal hlavou aj ked len tesne.
|
Stanislav
18.05.2016 o 22:31 |
RE: uchytenie dosiek pod strop garaze -poradte Zo stropu zaves 2 a 2 popruhy, ktore budu drzat 2 paralelne kovove rury vzdialene asi 1,5 metra. Popruhy mozu visiet na hrubsej rure chytenej do bocnych stien, alebo na okach chytenych prostrednictvom hmozdiniek do stropu. Zalezi na konstrukcii garaze a stien.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou