PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Material - skúsenosti

» Návrat na prehľad tém

» Juraj   
Juraj
05.09.2003 13:00:47
Material - skúsenosti

Aké máte skúsenosti s WS materialom, značkami, obchodmi, atď...

» Pridaj príspevok k téme

Slavmiro Slavmiro   25.08.2004 o 17:29

RE: POZVÁNKA: Pannonia Soul Classic

2 Lakachna.
Dík za prejavenú dôveru.  Nápady síce mám, ale netrúfam si na sólo realizáciu.
ABC windsurfingu: Materiálovo je trocha problém, nakoľko mám len funboard výbavu (malý plavák). Ostatnú výbavu (veľký plavák pre "1. kroky na vode")by som si musel niekde zapožičať + naštudovať podklady pre txt dielo. A do toho sa mi (momentálne) nechce, určite nie samému.
Čo sa týka zmapovania vodných plôch SR, mám dobré auto/foťák. Mne dostupný motor+čln je momentálne vyťažený ako support_ship na V.D. Kráľová medzi brehom a yachtou, až do neurčitého času v septembri. A v októbri by už mohlo byž neskoro.
Tieto dva projekty by asi potrebovali zostaviť 2 realizačné tímy v počte 3-4 osoby: fotograf/novinár + 1-2 jazdci (pri ABC WS) + vodič člna. - Nie všetko sa dá pekne nafotiť z brehu. Team by sa dal zostaviť možno aj inzeciou na tomto sajte, ak by sa pridali jazdci čo majú veľký plavák bolo by to postačujúce.
Všetko je to otázka adekvátnej motivácie. Ja osobne mám denné zamestnanie so slušným príjmom. Takže by som to musel riešiť asi dovolenkou za primeraný honorár, nakoľko som viazaný rodinou, ktorá zvyčajne nezdiela moje pocity z dobre vykonanej práce, ale žiada vyrovnané kóre.   Čiastkové riešenie sa ponúka: stačí nominovať moju polovičku ako fotografa. 
Miroslav.

lakachna lakachna   24.08.2004 o 08:48

Beriem ťa za slovo, každý nový podnet a nápad sa ráta. Ohlásim tvoj záujem v redakcii a ak máš na seba kontakt v "Klube" tak sa ti ozvú. alebo cinkni ty 02/5020 11 39. To s tou "abecedou" windsurfingu by si vedel textovo a materiálovo pokryť??

Slavmiro Slavmiro   17.08.2004 o 09:28

2 Katka: samo že si H2O kupujem .
Mám tip na nový seriál : niekoľko čísel dozadu bol článok o WS výbave. Mohol by to byť pilot k sérii článkov Škola windsurfingu/kitesurfingu od A po Z . A to by sa dalo aj nafotiť  reálne aj v našich "jazerných" podmienkach, aspoň po úroveň "pokročilý". A tým pádom by to získalo na autentickosti.
Článok o našich lokalitách kde sa dá prevádzkovať vodný šport (motor/jet) bol maximálne povrchný . Viem, že nie ty si autor, ale môžeš tlmočiť názor. Stačilo zobrať slušný foťák, auto, gumenjak + 6 HP motor a spraviť si 10 dňovú investigatívnu journey okolo Slovenska. Potom priamo na mieste sa konfrontovať s realitou tej ktorej lokality a popýtať sa aj na názory "domácich". Za primeraný honorár  som ochotný priložiť ruku k dielu .

michi michi   15.08.2004 o 08:00

ahoj katka,

kilo sa uz prihlasil?

lakachna lakachna   12.08.2004 o 17:43

Tak sa veľmi ospravedlňujem, a sľubujem, že sa polepším Toto je novinka, ktorú som hneď hodila na web,podrobnosti dodám, keď mi prídu. ...Treba kupovať H2O, tam to neflákam vážený Miroslav.

Slavmiro Slavmiro   12.08.2004 o 14:21

Nejako to Katarína flákaš, z pohľadu novinárčiny a (polo)profi prispievateľa . -Žiadne sprievodné foto z ostatných ročníkov akcie, alebo iné grafické upútavky (logo).
Miroslav.

Juraj Juraj   05.09.2003 o 13:00

RE: Material - skúsenosti

Kúpil som minulý rok Fanatic E-RAY a k nemu aj original putka. Keď ich našrobujem do dier tak ako to má byť, tak sú dosť vysoké ale trochu úzke. Keď som ich skúšal našrobovať o jednu dieru širšie, tak je šírka dobrá, ale sú nízke. Aj keď mám nastavenú dľžku pútka dobre, vždy to putko klesne a musím nohu do putka tlačiť, kým sa roztiahne. Mám 2m a teda aj trochu širšiu nohu. Diki

audino audino   03.09.2003 o 14:25

Juraj: Čo to máš za divné putka, ktoré nedržia tvar? Máš originálne, čo boli dodané k doske alebo si tam dával nejaké iné. Za normálnych okolností sú pútka vyplnené nejakým pevným materiálom, ktorý by mal držať tvar a nie je nutné s nimi robiť nič špeciálne. Nemáš ich náhodou namontované tak, že používaľ otvory na doske, ktoré sú od seba zbytočne vzdialené?

Juraj Juraj   03.09.2003 o 14:14

Čo treba urobiť s pútkami, aby držali tvar? Mám ich nastavené podľa odporúčania, ale keď vytiahnem nohu z pútka, tak sa stiahne (klesne) Potom mám na vode problém rýchlo dostať nohu do pútok.

Ďakujem

Juraj Juraj   27.08.2003 o 16:52

Aké máte skúsenosti s rukavicami na surf proti mozoľom? Material, značka, ...

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou