Diskusia - WINDSURF - Material - skúsenosti
» Juraj
05.09.2003 13:00:47 |
Material - skúsenosti Aké máte skúsenosti s WS materialom, značkami, obchodmi, atď...
|
Slavmiro
25.08.2004 o 17:29 |
RE: POZVÁNKA: Pannonia Soul Classic 2 Lakachna.
|
lakachna
24.08.2004 o 08:48 |
RE: POZVÁNKA: Pannonia Soul Classic Beriem ťa za slovo, každý nový podnet a nápad sa ráta. Ohlásim tvoj záujem v redakcii a ak máš na seba kontakt v "Klube" tak sa ti ozvú. alebo cinkni ty 02/5020 11 39. To s tou "abecedou" windsurfingu by si vedel textovo a materiálovo pokryť??
|
Slavmiro
17.08.2004 o 09:28 |
RE: POZVÁNKA: Pannonia Soul Classic 2 Katka: samo že si H2O kupujem .
|
michi
15.08.2004 o 08:00 |
RE: POZVÁNKA: Pannonia Soul Classic ahoj katka, kilo sa uz prihlasil?
|
lakachna
12.08.2004 o 17:43 |
RE: POZVÁNKA: Pannonia Soul Classic Tak sa veľmi ospravedlňujem, a sľubujem, že sa polepším Toto je novinka, ktorú som hneď hodila na web,podrobnosti dodám, keď mi prídu. ...Treba kupovať H2O, tam to neflákam vážený Miroslav.
|
Slavmiro
12.08.2004 o 14:21 |
RE: POZVÁNKA: Pannonia Soul Classic Nejako to Katarína flákaš, z pohľadu novinárčiny a (polo)profi prispievateľa . -Žiadne sprievodné foto z ostatných ročníkov akcie, alebo iné grafické upútavky (logo).
|
Juraj
05.09.2003 o 13:00 |
RE: Material - skúsenosti Kúpil som minulý rok Fanatic E-RAY a k nemu aj original putka. Keď ich našrobujem do dier tak ako to má byť, tak sú dosť vysoké ale trochu úzke. Keď som ich skúšal našrobovať o jednu dieru širšie, tak je šírka dobrá, ale sú nízke. Aj keď mám nastavenú dľžku pútka dobre, vždy to putko klesne a musím nohu do putka tlačiť, kým sa roztiahne. Mám 2m a teda aj trochu širšiu nohu. Diki
|
audino
03.09.2003 o 14:25 |
RE: Material - skúsenosti Juraj: Čo to máš za divné putka, ktoré nedržia tvar? Máš originálne, čo boli dodané k doske alebo si tam dával nejaké iné. Za normálnych okolností sú pútka vyplnené nejakým pevným materiálom, ktorý by mal držať tvar a nie je nutné s nimi robiť nič špeciálne. Nemáš ich náhodou namontované tak, že používaľ otvory na doske, ktoré sú od seba zbytočne vzdialené?
|
Juraj
03.09.2003 o 14:14 |
RE: Material - skúsenosti Čo treba urobiť s pútkami, aby držali tvar? Mám ich nastavené podľa odporúčania, ale keď vytiahnem nohu z pútka, tak sa stiahne (klesne) Potom mám na vode problém rýchlo dostať nohu do pútok. Ďakujem
|
Juraj
27.08.2003 o 16:52 |
RE: Material - skúsenosti Aké máte skúsenosti s rukavicami na surf proti mozoľom? Material, značka, ...
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou