PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - kde sa da kúpiť priloha časopisu YACHT WINDSURFING2002?

» Návrat na prehľad tém

» tony   
tony
13.06.2002 22:50:00
kde sa da kúpiť priloha časopisu YACHT WINDSURFING2002?

u nás som ju ešte nevidel, ale podľa www.volny.cz už vyšla.

» Pridaj príspevok k téme

SršeŇ SršeŇ   08.07.2002 o 20:53

RE: kde sa da kúpiť priloha časopisu YACHT WINDSURFING2002?

mam aj adresu na tri predajne kde by to v brne mali mat, ale pri vsetkych tychto peripetiach sa na ten casopis uz asi mozem z vysoka @#$%^&!

Martin4 Martin4   05.07.2002 o 16:05

no super. tak dokonca mame na vyber s troch perfektnych moznosti... trebalo by sa nejako dohodnut ze by zasiel niekto do prahy a kupilo by sa viacero vytlackov (objednavka casopisu by sa mohla urobit na tejto stranke) a doniesli by sme to sem. Inac, ked sa to predava v stankoch v cr tak by stacilo is do brna, nie???

SršeŇ SršeŇ   04.07.2002 o 15:41

takze kompletne zle :(

...bohužel se zasíláním časopisu na Slovensko je to trochu složité. Nepodařilo se nám zajistit distribuci na Slovensko a zaboží tam na dobírku zasílat nemůžeme. V podstatě jsou tři možnosti. Buď nám časopis zapaltíte předem převodem na náš účet a my Vám ho zašleme hned po obdržení peněz. Nicméně tento způsob je pro Vás trochu finančně nevýhodný. Cena časopisu je 55 Kč + poštovné na Slovensko 100 Kč. Zaplatit na náš účet byste musel částku 155 č. Další variantou je poslat to ¨nějakému Vašemu známému do Čech na dobírku, cena se ovšem moc neliší 55 kč + 75 Kč poštovné a poslední variantou je pokud máte někoho přímo tady v Praze nkoupě zde u nás v redakci pouze za 55 Kč.

tak pani, kto idete do Prahy?

SršeŇ SršeŇ   04.07.2002 o 09:11

tak som prave dostal mail z Abopressu, ze oni s tym casakom nic nemaju, lebo nemaju uzavretu zmluvu. Tak uz fakt neviem kde je pravda... Momentalne cakam na vyjadrenie z yachtu. Ak to pojde tak rychlo ako v Abopresse, tak zaciatkom augusta prinesiem nove info ;)

Martin4 Martin4   28.06.2002 o 19:42

no este minuly rok to bola samostatne predajna priloha casopisu YACHT. to znamena ze si nemusis kupit Yacht...neviem ako je to tento tok lebo este sa mi ho nepodarilo kupit. Ide o to ze kedy ho vydali(resp. kedy ma byt vydany)...

SršeŇ SršeŇ   28.06.2002 o 11:11

etse raz opakujem nie je to priloha, je to samostatny casopis ktory nie je pribaleny k ziadnemu yachtu, len ho vydavaju ti isti co yacht

Martin4 Martin4   27.06.2002 o 15:13

Po mojom poldnovom dobrodruzstve chodenim po stankoch a trafikach som zistil ze Yacht cislo 6 nema ziadnu prilohu. Ak mal niekto viac stastia, tak napiste sem kde by sa dal zohnat. Minuly rok to vyslo tusim v cisle 4 alebo 5.

Daniel Daniel   24.06.2002 o 07:25

už ju máš? Kde si ju kúpil? koľko stojí na slovensku?

SršeŇ SršeŇ   20.06.2002 o 17:45

predava sa to uplne samostatne

Daniel Daniel   20.06.2002 o 08:42

ide o samostatnu prilohu casopisu alebo je sucastou nejakeho cisla? akeho? 5? 6?

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou