PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - čo so šmykľavým povrchom?

» Návrat na prehľad tém

» dioska   
dioska
26.07.2002 11:03:00
čo so šmykľavým povrchom?

ahoje,
potrebujem poradiť. Mám staršiu dosku Lechner / dutý/ a nedá sa na ňom jazdiť, lebo je hrozne šmykľavý. Potrebovala by som poradiť , či je možné niekde zohnať prípravok na zdrsnenie povrchu. Počula som, že sa to robí aj s cukrom a nejakým lakom. Please ak máte pre mňa radu tak prosím napíšte chystám sa do Chorvátska jazdiť a porazí ma keď nebudem mať na čom. Vopred dik. Di.

» Pridaj príspevok k téme

vitalita vitalita   05.08.2002 o 02:51

RE: čo so šmykľavým povrchom?

Mne sa osvedčili čínske plátené tenisky s gumenou podrážkou (čierne)za cca 100 sk. Vydržali a nerozpadli sa ani v mori.

mirc mirc   31.07.2002 o 23:08

jednoznacne neoprenove topanky ... mam presne ten problem, ale v topankach na to uplne zabudnes .. :)))

hippo hippo   30.07.2002 o 18:14

Fa. RIGO ma vo svojej ponuke protismykovy lak ( ako spray alebo na nanasanie valcekom ), cena je asi Euro 15.-. Skus sa opytat v nejakom dobrom obchode pre surfistov.

Juraj Juraj   30.07.2002 o 10:45

Mne naozaj veľmi pomohli neoprénové topánky.

SršeŇ SršeŇ   29.07.2002 o 16:22

...a este ma napadlo, ze kamos ma podobny problem so svojim starym surfom a uspesne to riesi surfovanim v teniskach. Skus nejake stare tenisky alebo surfisticke topanky.

SršeŇ SršeŇ   29.07.2002 o 13:37

to iste riesi tusim wind007, mas to popisane v odkazovaci na uvodnej stranke. Bye.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou