PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - University of Speed na Slovensku

» Návrat na prehľad tém

» hippo   
hippo
15.09.2003 11:43:50
University of Speed na Slovensku

Nasi ceski bratia organizuju jedno zaujimave podujatie - University of Speed ( Nove Mlyny ) - meria sa tu rychlost na 500 m useku, vyhrava najrychlejsi. Na Slovensku sa nic podobne neorganizuje ( aspon o tom neviem ) a myslim, ze by sa aj u nas mohlo podobne podujatie organizovat.
Aky je vas nazor ???
Vyjadrite sa !!!

» Pridaj príspevok k téme

buksandoo buksandoo   15.09.2003 o 11:43

RE: University of Speed na Slovensku

skor by trebalo zorganizovat nieku freestylovu sutaz,myslim ze je to o niecom viac niez o tom kto da vacsi speed,ukazu sa kto je ako vyjazdeny,nie kto ma lepsi vercajk s ktorym da vacsiu rychlost,to je moj nazor.to sio

flyin_Slovak flyin_Slovak   27.08.2003 o 22:31

A co tak v zime a n lade......

Fuka a na meranie rychlosti staci casomiera

Abstak Abstak   02.01.2003 o 11:50

K tejto iniciative sa urcite pripajam, len datum pretekov by musel byt variabilny v zavislosti na vetre, alebo sa meria aj rychlost pri pumpovani ?

Tomas Tomas   06.08.2002 o 13:31

FunBoard Club Nitra o niecom podobnom v minulosti aj v sucasnosti uz uvazoval, len zorganizovat podobny pretek napriek skusenostiam v organizovani pretekov nie je nic jednoduche. Takze ak ma niekto moznosti zohnat patricnu techniku aj s obsluhou na minimalne jeden vikend pocas fukaveho obdobia - napriklad jesen - nech sa ohlasi Romanovi Malikovi roman.malik@marta.sk - prezidentovi FBC Nitra a hlavnemu organizatorovi pretekov. FBC Nitra organizuje preteky na Kralovej - Kaskadach.

SršeŇ SršeŇ   06.08.2002 o 08:22

to: audino

...no a tu cast o tom, ze po par metroch zavratnej rychlosti ma kompletne preplachteneho katapultuje som ti nespominal? ;)
Huraaa k vitazstvaaaam!!!

audino audino   05.08.2002 o 14:47

Srsen: Tak ty by si to urcite vyhral. Raz si tusim hovoril, ze mas plachtu ktora je na prave fukajuci vietor bud mala alebo velka, takze si na vode vzdy bud najpomalsi alebo najrychlejsi. Teda staci aby bol vietor silny na tvoju plachtu a vitazstvo je tvoje :-))))

SršeŇ SršeŇ   05.08.2002 o 13:34

...urcite by som tam prisiel aspon pozriet ;)

audino audino   05.08.2002 o 11:59

Noooo... napad je to pekny. Vies o niekom kto by to zorganizoval?

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou