PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Surfovanie & komerica.

» Návrat na prehľad tém

» hugo   
hugo
10.06.2003 9:34:18
Surfovanie & komerica.

Chceme sa s celou rodinou naucit surfovat. Byvame v Bratislave. Takze: kde sa pri Bratislave da pozicat vystroj, prip. instruktor?
Vysledok hladania na WEBe je podla ocakavania: nikde, najblizsie na Morave na Novych Mlynoch....
To sa neuzivi ani jedna skola+pozicovna? Ako to, ze na Novych Mlynoch ano? Premyslajte profici.

» Pridaj príspevok k téme

Hošty Hošty   10.06.2003 o 09:34

RE: Surfovanie & komerica.

Zavolaj na 0905 540 436, chalan sa vola Robo Varady, prave rozbieha spolu s Rosim WS skolu pre zaciatocnikov plus pozicovnu surfov v Senci. Instruktori su skuseni surfisti. Momentalne je to jedina skola WS pri BA.

Milan Milan   06.06.2003 o 19:59

On-line stránky -> Burza -> Služby: Sitárovci tento rok otvárajú školu. Pokiaľ viem, surfy majú už nakúpené a všetko je pripravené.

hugo hugo   06.06.2003 o 17:25

Takze po roku znovu: - a tentoraz aj v spravny cas, na zaciatku leta: kde si v okoli Bratislavay mozme pozicat surfy pre zaciatocnikov, aby sme sa naucili surfovat, pripadne aj s insturktorom (kou)?
Ake su ceny za pozicanie komplet surfu pre zaciatocnika?

Nebudem si predsa kupovat super surf, ked to este neviem a poterbujem asi iny surf, ako miestni profici...

audino audino   09.09.2002 o 09:04

Ja som sa tiez ucil surfovat sam bez instruktora. Lenze na druhej strane si myslim, ze KVALITNY instruktor moze usetrit vela casu a frustracie novacikov.

Martin4 Martin4   09.09.2002 o 08:17

Wsurfer ma pravdu. Najlepsie sa naucis surfovat v lete, ked je teplo a vietor nie je taky silny. No na druhej strane suhlasim aj s hugom, ze skola surfovania by tu nejaka byt mohla, no za ten cas co existuje web www.windsurfing.sk tak som sa stretol s 2 maximalne 3 co by mali zaujem o instruktora. Asi 95% ludi co surfuju na slovensku sa naucili surfovat tak ze si jednoducho kupili surf, nejaku literaturu, popripade sa poradili so suksenejsimi na plazi a dnes im to ide celkom dobre...

Wsurfer Wsurfer   08.09.2002 o 14:39

Skus Sitarovcov, oni obcas davaju kurzy. Maju predajnu vedla Blumentalskeho kostola na Racianskej. Inak si si to dost neskoro rozmyslel, teraz zacina cas pre skusenejsich a voda zacina byt chladna, na ucenie to velmi nebude. Este jedna moznost: zahranicne reviri. Skus napr. Happy surf, Surf&Action company alebo Windtrawell

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou