Diskusia - WINDSURF - Sebahodnotenie
» Štulo
20.09.2002 8:04:00 |
Sebahodnotenie Jedna vec ma trochu zarazila pri vyplnovani formulara o registraciu
|
Štulo
23.09.2002 o 10:17 |
RE: Martin4Fun Tak ta 6ka by mohla byt bez vodneho staru. Pri zdokonalovani sa aj tak
|
Štulo
23.09.2002 o 10:04 |
RE: Sebahodnotenie Halzou som myslel obrat po vetre, ked pri dostatocnej sile vetra nevyjdes zo sklzu ani nedrisnes do vody. A podari
|
audino
23.09.2002 o 08:27 |
RE: Sebahodnotenie Tou halzou je podla mna myslena skor powerhalsa. Aj taku vies urobit? Ak ano, mohol by si ma ju naucit :-)
|
Martin4
23.09.2002 o 08:24 |
RE: Sebahodnotenie No napad je ok, len by ho trebalo trosku viac premysliet... to hlavne preto, lebo nieviem do ktorej skupiny - cisla by som sa zaradil, kedze halsu robim bez akychkolvek problemov, no prakticke skusenosti s vodnym startom este u mna nie su ziadne...
|
SršeŇ
22.09.2002 o 22:58 |
RE: Sebahodnotenie Super napad! Ta stupnica by sa mala autamiticky objavit ked sa niekto registruje alebo edituje formular. Co ma tesi je, ze som sa svojim sebahodnotenim trafil do tvojej stupnice, co ma mrzi, ze pri realneom pohlade na vec skoncim tak na sedmicke ;)
|
Milan
20.09.2002 o 18:41 |
RE: Sebahodnotenie Absolútne súhlasím aj s navrhovanou stupnicou aj s checkboxami - tak už nech len Majo niečo z toho dá na stránku (vopred ďakujeme, Majo), nech si môžem rýchlo zvýšiť body! ;-)
|
audino
20.09.2002 o 11:54 |
RE: Sebahodnotenie Je to celkom dobry napad. Ja som fakt poriadne nevedel, ake cislo mam zadat pre seba.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou