Diskusia - WINDSURF - SciFi, alebo mozna buducnost.
» Branco
20.09.2002 9:55:00 |
SciFi, alebo mozna buducnost. Minule som rano zapol telku a pozeral zivu panoramu a tak si hovorim.Pekna blbost.Leto a tu ukazuje GRANDIS Martinske hole,Skipark Ruzomberok,Skicentrum Donovali,atd.,atd..Viem,su tu aj turisti,paraglajdisti.Som som fanaticky lyziar, ale rovnako a mozmo aj este viac fanatickejsi surfer.A myslim,ze na Slovensku je uz takych surfistov vela.A tym neukazu nic.Co tak v lete ziva panorama na vyznamne vodne plochy. Pekne rano, doobeda, poobede a hned by sme lepsie vedeli, do coho ideme.
|
Martin4
24.09.2002 o 08:46 |
mozna buducnost... Vcera som zacal rozmyslat o real-time merani vetra a napadla ma jedna velmi dobra myslienka. Neviem ci ste si vsimli ale ti, co chodite jazdit do Samorina tak Vodne Dielo Gabcikovo (VDG), alebo Povodie Dunaja (PD) ma na brehu pri hradzi zopar meteostanic.
|
SršeŇ
23.09.2002 o 08:43 |
anemometer+teplota No uz som spominal, ze som trosku aj ja sondoval co ako kde a kedy... Tu je vynatok z mailu od chalana, co taketo veci robi. Najvacsi problem ale podla mna nie je urobit tu meraciu stanicku, ale zabezpecit od nej prenos dat dalej do sveta - hlavne ak sa teda bavime o merani v realnom case a nechceme si vzdy na konci mesiaca iba pozriet ako ze nam to fukalo... ;)
|
Martin4
23.09.2002 o 08:15 |
RE: SciFi, alebo mozna buducnost. Na Slovensku je kopec roznych revirov na surfovanie a potom by zacali vznikat problemy, preco je live kamera instalovana v tom a nie v inom revire... No ked by to platili aj ludia co sa chodia kupat, lebo aj oni by boli zvedavy ze ake je pocasie kde sa chcu ist kupat. to iba reakcia na tu sumu co spominal Daniel, lebo melon na jeden revir je predsa vela.
|
Branco
20.09.2002 o 12:41 |
RE: SciFi, alebo mozna buducnost. Chlapaci,netusim,ake su naklady na zivu panoramu a kto to financuje,ci pocas celeho roku lyziarske strediska,ale ved preto je hned v uvode nazvun SciFi.Ze to asi je pre WS nerealne.
|
audino
20.09.2002 o 10:50 |
RE: SciFi, alebo mozna buducnost. Je tam jeden zasadny problem. A sice, v zime ked raz napadne sneh, tak mozes chodit lyzovat kolko chces, pokial sa sneh neroztopi. Lenze v lete aj ked je vody vsade dost, surfovat sa neda, lebo nie je vietor, takze pokial nebude Slovensko veterna krajina (co si myslim, ze nebude), televizne zabery na vodne plochy asi tak ci tak nebudu mat velky zmysel.
|
Daniel
20.09.2002 o 10:20 |
RE: SciFi, alebo mozna buducnost. Skôr scifi, vstupná investícia + prevádzkové náklady na 1 rok 1.000.000,- Sk. Minule o tom hovorili na STV2 pri prezentacii noveho strediska v zime - Valčianska dolina. V zime stojí lístok cca 400 Sk a viac, a ľudia to zaplatia!Dobrý nápad ale chcel by si platiť okrem benzínu a drahého materiálu ešte aj za surfovanie ? :-(
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou