Diskusia - WINDSURF - Začína tu bývať mŕtvo
» Daniel
13.10.2002 17:41:00 |
Začína tu bývať mŕtvo Sezóna nám pomaly končí, na server sa prihlasujú už len najskalnejší a niekedy je problém tu niekoho vôbec stretnúť. Aj nových príspevkov ubúda a preto pre náhodných návštevníkov sa server stáva neaktuálny a nezaujímavý. Riešenie je že budeme otvárať nové témy a dopĺňat príspevky do revírov a diskusie. Revíry fungujú už mesiac, ale ešte nikto nenapísal príspevok o Kráľovej, jednom z najlepších revírov. Nechcem to písať ja keď som tam bol asi 6x a dobre ju nepoznám, takže verím že po tejto výzve sa niekto nájde.
|
emo
13.10.2002 o 17:41 |
RE: Začína tu bývať mŕtvo Mal som na mysli tak 19:00 - 22:00. Ale aj v čase okolo obeda to nie je neprekonateľný problém, ale to by nešlo každý deň.
|
Martin4
11.10.2002 o 11:51 |
RE: Začína tu bývať mŕtvo ja som na chate vtedy, ked som v robote a ked mam volnejsi den. Okrem toho chodim aj do skoly, takze v robote niesom fulltime. Zaujimave spestrenie mimo sezony je stretnutie pri pive, ktore sa planuje na 16.10 o 17.00 v hysterke pre tych ktori su v ba. Navrhujem aby sa zorganizovali aj dalsie stretnutia na strednom aj vychodnom slovensku pre tych, ktori to maju do ba trochu odruky.
|
audino
11.10.2002 o 09:37 |
RE: Začína tu bývať mŕtvo Kua chlapi, ja som sa vcera vecer vratil z Invexu a z nasej ucasti na nom vyplyva jedna vec: Budem v praci vysedavat od skorych rannych do neskorych vecernych hodin a o nejakom chate sa mi bude moct iba zdat :-(
|
SršeŇ
10.10.2002 o 10:20 |
RE: Začína tu bývať mŕtvo ...no aj mne uz tie casy pomaly skoncia... Emo, tymi vecernymi hodinami myslis co? 16:00 - 17:00, alebo nieco este omnoho neskorsie?
|
emo
09.10.2002 o 15:38 |
RE: Začína tu bývať mŕtvo Veľmi rád si poklábosím, ale nie v čase, keď robím robotu ktorá ma živý. Nie každý ma také možnosti ako Sršeň. Skôr by mi vyhovovali večerné hodiny a stačilo by max. 2x v týždni.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou