PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Začína tu bývať mŕtvo

» Návrat na prehľad tém

» Daniel   
Daniel
13.10.2002 17:41:00
Začína tu bývať mŕtvo

Sezóna nám pomaly končí, na server sa prihlasujú už len najskalnejší a niekedy je problém tu niekoho vôbec stretnúť. Aj nových príspevkov ubúda a preto pre náhodných návštevníkov sa server stáva neaktuálny a nezaujímavý. Riešenie je že budeme otvárať nové témy a dopĺňat príspevky do revírov a diskusie. Revíry fungujú už mesiac, ale ešte nikto nenapísal príspevok o Kráľovej, jednom z najlepších revírov. Nechcem to písať ja keď som tam bol asi 6x a dobre ju nepoznám, takže verím že po tejto výzve sa niekto nájde.

Na chate je problém okrem Sršňa niekoho stretnúť, čo keby sme sa dohodli na určitý čas kedy by sme sa tam stretli viacerí ako v lete?

» Pridaj príspevok k téme

emo emo   13.10.2002 o 17:41

RE: Začína tu bývať mŕtvo

Mal som na mysli tak 19:00 - 22:00. Ale aj v čase okolo obeda to nie je neprekonateľný problém, ale to by nešlo každý deň.

Martin4 Martin4   11.10.2002 o 11:51

ja som na chate vtedy, ked som v robote a ked mam volnejsi den. Okrem toho chodim aj do skoly, takze v robote niesom fulltime. Zaujimave spestrenie mimo sezony je stretnutie pri pive, ktore sa planuje na 16.10 o 17.00 v hysterke pre tych ktori su v ba. Navrhujem aby sa zorganizovali aj dalsie stretnutia na strednom aj vychodnom slovensku pre tych, ktori to maju do ba trochu odruky.

audino audino   11.10.2002 o 09:37

Kua chlapi, ja som sa vcera vecer vratil z Invexu a z nasej ucasti na nom vyplyva jedna vec: Budem v praci vysedavat od skorych rannych do neskorych vecernych hodin a o nejakom chate sa mi bude moct iba zdat :-(

SršeŇ SršeŇ   10.10.2002 o 10:20

...no aj mne uz tie casy pomaly skoncia... Emo, tymi vecernymi hodinami myslis co? 16:00 - 17:00, alebo nieco este omnoho neskorsie?

emo emo   09.10.2002 o 15:38

Veľmi rád si poklábosím, ale nie v čase, keď robím robotu ktorá ma živý. Nie každý ma také možnosti ako Sršeň. Skôr by mi vyhovovali večerné hodiny a stačilo by max. 2x v týždni.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou