PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - WS na zivo!!!!

» Návrat na prehľad tém

» kubikes   
kubikes
10.10.2002 15:09:00
WS na zivo!!!!

Proletari vsetkych krajin spojte sa!!!

..ehm teda....

Windsurfisti a navstevnici webu www.windsurfing.sk!!

Neviem ci sa to uz nerozoberalo na Chate, ale par dni dozadu sme sa so Srsnom dohodli, ze nabuduci tyzden by sme mohli spachat nejake posedenie pri pivku a k nemu zlakat co najviac ludi, vyskytujucich sa casto v blizkosti tohoto webu, pripadne nejakeho windsurfingoveho nadobicka, ktori by si radi posedeli s nami.

Cize ak to niekoho zaujalo, tak mame uz iba jeden maly problem:

KEDY A GDE???

» Pridaj príspevok k téme

kubikes kubikes   10.10.2002 o 15:09

RE: WS na zivo!!!!

No Vyborne, s tou hysterkou suhlasim. je to celkom fajn pajzel. Takze predbezne je to ta streda o 17.00.

Milan, skus presunut svoje povinosti na wikend, alebo podobne. :))))

Ale pouvazujme aj o tom co navrhol Daniel. To sa mi tiez pozdava.

Martin4 Martin4   10.10.2002 o 12:26

hysteria pub, pri zimnom stadione, presne oproti Fakulty Farmacii a Manazmentu UK. Jedna zastavka z Trnavskeho myta autobusom, alebo trolejbusom. Da sa to lahko najist, ale aj tak by sme sa mohli stretnut pred zimakom = na zastavke autobusu....

SršeŇ SršeŇ   10.10.2002 o 10:11

...no podla poslednych informacii to vyzera na tu stredu, ale miesto bude hysterka, lebo su tam vraj nefajciarske casti a da sa platit gastracmi ;) Garantom tejto informacie je martin 4fun ;)

Daniel Daniel   10.10.2002 o 08:27

Ja to mám do Blavy 370 km, čo tak urobiť stretnutie niekde na strednom Slovensku?
Aby to bolo dostatočne dopredu navrhujem víkend 26.-27.10. napr. na Ružinej.
Ak by bol záujem a poskladali by sme sa poznám tam človeka čo prenajíma chatu, ak máte záujem napíšte.

Martin4 Martin4   10.10.2002 o 08:06

ja by som tiez mohol toho 16.10 o 17.00. Termin mi vyhovuje az na miesto, lebo vobec netusim ze kde to je, aj ked to meno senku mi nieco hovori a mozno ze som tam uz aj bol:) Ale ked budem vediet presne tak pridem uricte...

kubikes kubikes   09.10.2002 o 15:17

Fayn, ja som cely tyzden k dispozicii, a ten srsnov termin podporujem. tak len dohadujme.

Co sa tyka miesta, tak MAMUT je perfekne vynoveny a konecne to tam aj slusne vyzera. Tam by to bolo zrealizovatelne..

Milan Milan   09.10.2002 o 12:33

Ja som na budúci týždeň od pondelka do štvrtka mimo.

SršeŇ SršeŇ   09.10.2002 o 09:11

no najblizsich niekolko vikendov som v tahu, takze navrhujem usporiadat toto blizke stretnutie windsurfistickeho druhu niekedy cez tyzden. ak si dobre pamatam od 13. je tu aj Kubikes, takze by sme to mohli skusit hodit na stredu 16.10.2002, zaciatok tak o 17:00. cakam dalsie ohlasy a kto pride, nech sa podpise do prezencnej listiny ;)

Milan Milan   08.10.2002 o 20:03

Som znova za! Aj keď to minulotýždňové pivo, o ktorom hovoríš, bolo dohodnuté na nedeľu 6.10. v nejakej Lúčnici na Štúrovej (ešte som tam nebol), ale aj so Sršňom sme na to hanebne zabudli. Súc poučený, teraz si dám do mobilu reminder, takže už sa mi to nestane. (A ty, Sršeň? ;-)) Ale túto nedeľu nemôžem. Čo takto dohodnúť to zajtra (9.10.) okolo 11 - 12:00 na chate?

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou