Diskusia - WINDSURF - WS na zivo II
» Martin4
24.02.2003 9:53:00 |
WS na zivo II Stretnutie proletarov (surfistov) pokracuje...
|
Martin4
24.02.2003 o 09:53 |
RE: To Milan Noooo, fotky su dobre, len asi by trebalo niektore cenzurovat, aby si vsetci nemysleli ze sme sa na riadnom valnom zasadnuti takto flakali... :))
|
Milan
21.02.2003 o 14:12 |
RE: To Milan Len počkaj, keď uvidíš fotky. Ježišmária.
|
audino
21.02.2003 o 14:11 |
RE: To Milan Vy ste museli byt na tej akcii asi vsetci dobre zhuleni.
|
Milan
21.02.2003 o 14:03 |
RE: To Milan Ehm, ale už fakt triezviem, hehe! Dobre, tak stačí polovica, ok? ;)
|
audino
21.02.2003 o 13:19 |
To Milan Neviem, neviem, ale z tych 20m/s by vacsina z nas, co tu sme (vratane Teba) asi moc velku radost nemala.
|
SršeŇ
21.02.2003 o 12:28 |
to all ws open members Pani, mam taky napad, ze kazdy napiseme svoju verziu komentara k otvaraniu sezony, posleme to Majovi a on z toho urobi jeden velky zlepenec. Myslim ze to moze byt celkom sranda ked sa stretne viac pohladov na tu istu vec. Nechcem na nikoho tlacit, hlavne nie na seba :) ale mozno by sme to cez vikend mohli zmaknut... Drzim nam palce ;) p.s. je jasne, ze sme nemali zanedbat tvorbu zapisnice priamo na mieste, jediny papierovy dokument co sme vytvorili je nastastie na fotkach ;))))
|
Milan
21.02.2003 o 12:15 |
RE: WS na zivo II No fotky sú parádne, síce trošku kompromitujúce, ale akcia stála za to. Po takomto otvorení tá sezóna musí byť určite super. Povedal by som, že v polovici marca bude najmenej 17 stupňov a stabilných 20 m/s. A potom už len lepšie až do Vianoc!
|
SršeŇ
21.02.2003 o 12:11 |
RE: WS na zivo II Audino!!!! Behat v tricku ws4f po egypte je pre teba cest a nie zarobkova cinnost!!! Vies ako ta budu vsetci obdivovat ked ta uvidia v takom tricku??? Kazdy tvoj pad budu povazovat za novu freestyleovu figuru, lebo im bude jasne ze take tricko len tak hocikto nema ;)))
|
kubikes
21.02.2003 o 11:40 |
RE: WS na zivo II Ako utorkovy spolutrpitel zahajenia sezony mozem iba skonstatovat, ze je iba skoda, ze sezona je do roka iba jedna. Ale verim ze my si duovod najdeme. Mimochodom fotky su rozposlane, takze sme zvedavy na nejaku tu (ne?)cenzurovanu galeriu. Dufam ze si da Majo zalezat.
|
Martin4
21.02.2003 o 11:00 |
RE: WS na zivo II Pridavm sa na stranu zucastnenych:-)) Stretnutie hodnotim velmi pozitivne, nakolko padlo vela dobrych napadov. Ja sa osobne uz tesim na nalepky na auto. Cez vikend urobim nejake navrhy dame to na web a budete moct v diskusii prejavit svoje nazory... Kto nebol moze lutovat, lepsie otvorenie sezony na pevnine si ani neviem predstavit... ja by som povedal ze je to potrebne raz za cas precistit si telo z vnutra, kedze v lete sa nachlastame vody, ktora zdaleka nie je pitna :))
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou