Diskusia - WINDSURF - Fina
» TomdV
15.12.2002 17:38:00 |
Fina Zdravim vsechny surfare, kteri se zatim neodebrali k zimnimu spanku, nesli se koulovat ci korculovat. Mam problemy s finou. Nekde na internetu je snad navod jak korelovat velikost plachty a finy; jo jsem ho ale nenasel.Zajimalo by me jake je zkusenost diskutujicich na hlake vode a na mori. Jezdim ma Big Techno 283, mam 84kg. Diky Tom.
|
hippo
15.12.2002 o 17:38 |
RE: Fina Touto otákou sa zaoberá každý z nás, ale nájsť správnu odpoveď je vždy umenie. Vyžaduje si to určité skúsenosti, ale aj možnosť svoje úvahy odskúšať v praxi.
|
TomdV
15.12.2002 o 16:42 |
RE: Fina Nasel jsem nasledujici formulku: velikost finy = 5x velikost plachty + 4cm.
|
TomdV
12.12.2002 o 02:54 |
RE: Fina Audino diky za odpoved. Kalkulator jsem vyzkousel; prekvapilo me jaky vyznam tu pricitaji i centimetrovym zmenam. Ja jsem si objednal finu telefonicky - prodavac me doporucoval 48 cm (pro 8.4 plachtu - odhad retrospektivne potvrzeny anglickym kalkulatorem) ale ukazalo se, ze ji nema na sklade tak mi nakonec poslal 54cm.
|
audino
11.12.2002 o 08:48 |
RE: Fina Na stranke www.boards.co.uk je takzvany "Fin size calculator". Dopracujes sa k nemu tak, ze si v lavom menu vyberies "Windsurfing Kit" - "Accesories" a v hlavnom frame uz budes mat na to link.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou