Diskusia - WINDSURF - oprava neoprenu
» SršeŇ
16.05.2003 18:02:01 |
oprava neoprenu Cavte. Potreboval by som jednu drobnu ale zasadnu radu :) Zistil som, ze mam prerezany neopren (nie celkom, je to skor taky pozdlzny rez pod povrchom). Rad by som to zalepil, ale nerad by som experimentoval s volbou lepidla na vlastnom neoprene :) Takze co mam pouzit aby to drzalo a zaroven mi nerozleptalo zvysok neoprenu? Vdaka.
|
Siťo
16.05.2003 o 18:02 |
RE: oprava neoprenu No, cavte. Konecne som sa dostal aj ja sem. Takze, ak mate problemy s lepenim neoprenu, mame u nas v obchode dost dobre az vyborne lepidlo specialne na lepenie neoprenov. Mame s Rosim rpax v opravach neoprenov, takze ak ste blizko Bratislavy, zastavte sa. Robime to na pockanie, ak je cas, maximalne vsak do 24 hod. Ak to chcete skusit sami, mavaju toto lepidlo v Korall Sporte na plavarni na Pasienkoch v Blave. Vola sa SEACSUB.
|
audino
12.05.2003 o 11:10 |
RE: oprava neoprenu Napadol ma este jeden drobny postreh k teme. V nejakej inej diskusii som sa stazoval, ze sa mi samovolne trha neopren okolo tvrdsej vystuze v oblesti kolien. Na niektorych miestach som ho tam lepil uz dva razy. Najnovsie som skusil najexponovanejsie miesto zhora prelepit este flakom na lepenie cyklistickych dusi. Dufam, ze to bude mat dobru vydrz.
|
Juraj
12.05.2003 o 10:33 |
RE: oprava neoprenu Zdravím, skúšali ste už podliepať neoprénové topánky zo spodu? Mám ich už na jednom mieste predraté až ku švu, tak či sa to oplatí opravovať, alebo kúpiť nové. Diki
|
audino
18.02.2003 o 08:54 |
RE: oprava neoprenu Ja na odmastovanie pouzivam perchlor. Domacej 50-ky je na to skoda.
|
SršeŇ
17.02.2003 o 23:04 |
RE: oprava neoprenu ...a na to odmastnenie nejaka domaca 50ka staci alebo treba nieco specialne?
|
audino
17.02.2003 o 15:47 |
RE: oprava neoprenu Ja na lepenie neoprenu pouzivam Chemopren - konkretne verziu "Extrem". Prisiel som pri tom na jednu nie zanedbatelnu malickost: Ovela dolezitejsie nez vyrobca lepidla je to, ci lepene plochy odmastis alebo nie. Neodmastene sa sice moze chvilu tvarit, ze to drzi, ale je to jav iba kratkodoby. Po case sa spoj rozlepi.
|
Branco
17.02.2003 o 14:55 |
RE: oprava neoprenu No Srsnik,toto je zlozitejsie.Ja som rozsekol neopren durchom a spravil som mu aj taku povrchovu reznu ranu.A lepis som si to experimentalne sam.A vies cim? A zatial sa to tvari, ze to drzi.Najprv som skusil vulkanizujuce lepidlo na opravu byke-ovych dusi,no moc sa to neosvedcilo.Nejakeho rozleptania sa nemusis obavat,to by musel byt uz iny prostriedok,aby sa to stalo.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou