Diskusia - WINDSURF - Kedy planujete zacat sezonu ??
» mirc
12.03.2003 12:47:00 |
Kedy planujete zacat sezonu ?? Cafte
|
mirc
12.03.2003 o 12:47 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? Tak nam teda neostava nic ine len cakat (ako vzdy) ... :(((
|
audino
10.03.2003 o 08:01 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? V nedelu, ked som sa vracal z lyzovacky, som zobral z dlhej chvile usek od Ziliny po Puchov po pravej strane Vahu. Pri spodnom konci priehrady pri Nimniciach sa mi naskytol pohlad na peknu ladovu plochu. Takze treba asi pockat, kym to vsetko rozmrzne.
|
Milan
09.03.2003 o 22:51 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? Musím potvrdiť, že aj keď windguru je trošku konzervatívnejší (13°C), sľubuje zas 8,5 m/s, takže ja budem na Guláške ako na koni. Kto sa pridá?
|
SršeŇ
09.03.2003 o 22:35 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? !!!! ak si nerobili dnes v predpovedi srandu, tak v stredu by malo byt 16 az 18 !!!!!!! ...a moje hracky su este zazimovane v PD :((((( kazdopadne den D sa priblizil :))))
|
mirc
08.03.2003 o 18:52 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? hmm, to teda hej ... Pre domasu (co byt moj revir :)) je zatial max 7 stupnoff. Ale vo stvrtok by malo fukat skoro 9m/s ... Ale zato bude o 13:00 -2° C ... ale snad by to slo rozchodit :))) Nic no, ja to vidim predsa len na tu velku noc :))
|
Milan
08.03.2003 o 17:55 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? Tak pozor: windguru dáva pre Gulášku na utorok 12°, fúkať síce nebude, ale ten jeden stupeň a trošku vetra k tomu sa predsa musí vyskytnúť aj skôr, takže statoční rešpektujúci uznesenia valného zhromaždenia otvorivšieho sezónu, zbystrite pozornosť!
|
Wsurfer
05.03.2003 o 20:51 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? Gulascane ocujte: minule som stretol Doda na Pezinskej Babe (kto ho nepozna, jeho chyba - robi tam vlekara) a povedal ze 1. aprila. A ked Dodo povedal ze 1. Aprila tak 1. Aprila..... Len aby to nebol April :)))
|
audino
05.03.2003 o 18:32 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? Na fotky sa moc neteste. Ked som si dnes pozeral, co ze to mam vlastne nafotene, zistil som ze vylozene akcnych fotiek so surfom na vode je tam zalostne malo :-(
|
mirc
05.03.2003 o 16:47 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? Tak niekomu je hej, ked uz zacal sezonu ... ale ja som to myslel v nasich poveternostnych podmienkach :)) noo, tak s foteckami si pls makni, aby sme sa aj my, s abstinencnymi priznakmi aspon trosku upokojili :)) Noo, som zvedavy na Tovju vypravu ... :))
|
audino
05.03.2003 o 12:14 |
RE: Kedy planujete zacat sezonu ?? Ked tu reportaz vysmolim, tak ich uvidite. Ale vzhladom na to, ze mam popri tom kopec inych povinnosti, dajte mi tak tyzden casu.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou