PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Registracia

» Návrat na prehľad tém

» Štulo   
Štulo
02.05.2003 16:47:55
Registracia

Bolo by podebatovat na tuto temu.

na WS.cz - co je asi najnavsevovanejsi server v cechach je to bez registracie a je pravda ze debata je tam naozaj ziva. Cechov surfistov je vsak ovela viac nez na SK. Tato neregistrovana debata je ale niekedy uplne od veci. Povedal by som ze horsia nez ziadna. Menej skuseny sufista A sa napr. opyta na problem ohladom techniky jazdy. Iny dajme dajme tomu registrovany surfista B mu v dobrej viere poradi riesenie podla vlastnej skusenosti. Hned nato asi 5 anonymov bez popisu riesenia vynada surfistovi B do..., posle ho do... a napise ze podobnu... uz davno nepocul. Vysledok? Niekolko zmatenych, par nasratych a asi 5 ukojenych nezavislakov. Naproti tomu do nasho systemu prichada sice menej ale hodnotnejsich prispevkov.  moj nazor

» Pridaj príspevok k téme

mirc mirc   02.05.2003 o 16:47

RE: Registracia

Plne suhlasim so Srsnom. Skoda, ze sa neda nejakym sposobom kontrolovat korekcia zadanych udajov. Maximalne by sa dala overit platnost mailu. Ale myslim si, ze userov, ktori sa zaregistruju ako  Janko Hrasko z Cibulkova, by asi bolo najlepsie kicknut :) Mozno je to trosku tvrde riesenie, kedze hovorime o internete, ale niekedy ma fakt tito ludia dokazu vytocit. Ale ked tak uvazujem, najjednoduchsie riesenie asi bude tychto zakomplexovanych tipkov ignorovat

SršeŇ SršeŇ   01.05.2003 o 14:33

RE: Registracia

Suhlas. Skor by som podmienky sprisnil ako naopak. Ak sem ide niekto kvoli windsurfingu, chce sa podelit o svoje skusenosti a zazitky alebo naopak nieco nove sa dozvediet, urcite nie je problem zvladnut to aj s korektnym vyplnenim aspon casti registracnych udajov. Debaty anonymnych hrdinov a majstrov sveta naozaj nestoja za nic. Malo kto z nich je vtipny alebo mudry i ked su o tom vsetci do jedneho presvedceni.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou