Diskusia - WINDSURF - Preprava vercajku
» mirc
29.06.2003 0:24:33 |
Preprava vercajku Ahoj! Ako upevnujete viac plavakov na strechce pri preprave na vacsie vzdialenosti? Pouzivate gumove expandery, alebo tie pasove ? Mate nejaky osvedceny sposob ?
|
yoss
29.06.2003 o 00:24 |
RE: Preprava vercajku Ja pouzivam stare bezp. pasy z auta. Na jednom kraji nosica je ten zamok a na druhom samotny pas. Je to spolahlive a rychle, a niesu tam ziadne ostre hrany, ktore mozu poskodit dosku, alebo lak auta.
|
audino
03.06.2003 o 18:57 |
RE: Preprava vercajku Za normálnych okolností vozím plachty vo vnútri. Keď mám sklopené zadné operadlá, v pohode sa mi vojdu do auta všetky. Keď nemáš vnútri dosť miesta, kúp si na plachty futrál (sailbag). Je to spravené tak, že vo futráli je v spodnej časti priestor na sťažne a otvory na popruhy sú v tom futráli na takom mieste, že ich prevlečieš ponad sťažne, ktorým to pochopiteľne vôbec nevadí. Plachty sú potom v hornej časti futrálu v podstate voľne poukladané.
|
mirc
03.06.2003 o 16:56 |
RE: Preprava vercajku Este toto som chcel : Co plachta, vozite ju v aute, alebo na streche ?? Mne sa sice do auta zmesti, ale asi maximalne 1. Neposkudzuje sa plachta, ked je stiahnuta expandermi na streche ??
|
mirc
03.06.2003 o 16:51 |
RE: Preprava vercajku A co putka ?? Ide o to, ze ked polozim 2-3 plavaky na seba, tak spicky budu na sebe, ale putka budu nadvihovat zad plavaku od seba .... Treba to nejak brutalne stiahnut popruhmi, alebo ako to vyriesit ???
|
SršeŇ
30.05.2003 o 14:35 |
RE: Preprava vercajku Jeden pas na jeden plavak staci. Druhy plavak potom pripevnis o ten spodny. Chce to fantaziu a trosku casu na spekulovanie ;) Gumene snury pouzi jedine ako doplnok ale myslim ze sa da vystacit aj bez nich.
|
Milan
28.05.2003 o 22:00 |
RE: Preprava vercajku Ja som ešte viac ako jeden plavák na streche neprevážal, ale aj na jeden plavák používam aj gumy aj pásy súčasne. Pásy sa vždy cestou trošku uvoľnia a tie gumy dosku držia pekne na mieste. Zase keď máš len gumy a ideš 150, tak sa ti doska na streche postaví
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou