PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Preprava vercajku

» Návrat na prehľad tém

» mirc   
mirc
29.06.2003 0:24:33
Preprava vercajku

Ahoj!

Ako upevnujete viac plavakov na strechce pri preprave na vacsie vzdialenosti? Pouzivate gumove expandery, alebo tie pasove ?

Mate nejaky osvedceny sposob ?

» Pridaj príspevok k téme

yoss yoss   29.06.2003 o 00:24

RE: Preprava vercajku

Ja pouzivam stare bezp. pasy z auta. Na jednom kraji nosica je ten zamok a na druhom samotny pas. Je to spolahlive a rychle, a niesu tam ziadne ostre hrany, ktore mozu poskodit dosku, alebo lak auta. 

audino audino   03.06.2003 o 18:57

Za normálnych okolností vozím plachty vo vnútri. Keď mám sklopené zadné operadlá, v pohode sa mi vojdu do auta všetky. Keď nemáš vnútri dosť miesta, kúp si na plachty futrál (sailbag). Je to spravené tak, že vo futráli je v spodnej časti priestor na sťažne a otvory na popruhy sú v tom futráli na takom mieste, že ich prevlečieš ponad sťažne, ktorým to pochopiteľne vôbec nevadí. Plachty sú potom v hornej časti futrálu v podstate voľne poukladané.

mirc mirc   03.06.2003 o 16:56

Este toto som chcel : Co plachta, vozite ju v aute, alebo na streche ?? Mne sa sice do auta zmesti, ale asi maximalne 1. Neposkudzuje sa plachta, ked je stiahnuta expandermi na streche ??

mirc mirc   03.06.2003 o 16:51

A co putka ?? Ide o to, ze ked polozim 2-3 plavaky na seba, tak spicky budu na sebe, ale putka budu nadvihovat zad plavaku od seba .... Treba to nejak brutalne stiahnut popruhmi, alebo ako to vyriesit ???

SršeŇ SršeŇ   30.05.2003 o 14:35

Jeden pas na jeden plavak staci. Druhy plavak potom pripevnis o ten spodny. Chce to fantaziu a trosku casu na spekulovanie ;) Gumene snury pouzi jedine ako doplnok ale myslim ze sa da vystacit aj bez nich.

Milan Milan   28.05.2003 o 22:00

Ja som ešte viac ako jeden plavák na streche neprevážal, ale aj na jeden plavák používam aj gumy aj pásy súčasne. Pásy sa vždy cestou trošku uvoľnia a tie gumy dosku držia pekne na mieste. Zase keď máš len gumy a ideš 150, tak sa ti doska na streche postaví

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou