Diskusia - WINDSURF - windsurfing a sponzoring
» buksandoo
25.07.2003 18:17:49 |
windsurfing a sponzoring ako je to na slovensku so sponzoringom?
|
Štulo
25.07.2003 o 18:17 |
RE: windsurfing a sponzoring Tiez myslim ze v tomto smere si netreba stavat vzdusne zamky.
|
Pablo
25.07.2003 o 17:48 |
RE: windsurfing a sponzoring Pani, pani, nebudte naivni. Ktora firma by chcela niekomu platit len za to, ze si nalepi na surfa nalepku s jej logom? To si radsej kupi jeden bilboard za 4-6 tisic korun a moze si byt ista, ze ho za mesiac uvidi 100x viac ludi ako tvoju plachtu za celu sezonu t.j. aby sa jej oplatilo Ta sponzorovat, tak by ti mala zaplatit max 6,000Sk/100 = 60 korun za co si nekupis ani second-handovu slapku (teda mozno hej: secondhandovu slapku som nikdy nekupoval :-). Preco firmy niekoho sponzoruju? Pretoze sa im oplati byt spojeny s osobnostou/timom/ podujatim, ktora je verejne znama, je pre vela ludi vzorom, pise sa o nej v novinach... (Napr. ked mladi ludia vnimaju Robbyho Naisha ako cool chlapika, a ja chcem aby kupovali povedzme malinovku, ktoru vyrabam, tak ho budem sponzorovat, lebo moju malinovku budu tito ludia tiez vnimat ako "cool" - a budu ju viac kupovat, takze peniazky investovane do Robbyho sa mi niekolkokrat vratia) Nemyslim si, ze na Slovensku existuje nejaka surfisticka celebrita, ktoru sa oplati sponzorovat. Patrik Polak je sice nas najlepsi surfista, ale okrem surfistickej komunity (ktora je tak mala, ze sa firmam na nu neoplati zameriavat) ho pozna malokto. Red Bull ho sponzoruje len za to, ze sponzoring ws je ich celosvetova strategia, ale realne pochybujem, ze to ma pre nich bohvieaky efekt. Takze suma-sumarum: prestante nariekat nad strasnymi sponzoringovymi podmienkami a setrite bubaky na novy equipement. Sponzoring nie je o daroch ale v prvom rade o biznise.
|
mafo
24.07.2003 o 20:10 |
RE: windsurfing a sponzoring Chcelo by to oslovit velke aj male firmi podniki dat si ich reklamu formov nalepki na plachtu a pod. za financnu pomoc pri kupe vystroje robyt im reklamu formov windsurfingu trebars aj rekreacne jazdenie.Tazko povedat ale treba skusat a pitat sa.
|
mafo
24.07.2003 o 20:03 |
RE: windsurfing a sponzoring
|
Majo
01.07.2003 o 11:50 |
RE: windsurfing a sponzoring to sa proste neda ani slovami opisat ... bieda. Pato horko tazko zohnal aspon nejaky sponzoring, ale je to biedne. No ak mas nejake dobre kontakty tak sa mozno nieco da zohnat ...
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou