PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Guláška

» Návrat na prehľad tém

» Wsurfer   
Wsurfer
23.08.2003 20:57:53
Guláška

Včera som sa bol pozrieť na Gulášku a zdá sa že kompetentní myslia svoju hrozbu o zatvorení jazera vážne: prístupové cesty boli osadené zákazom vjazdu čo by nebolo až také zlé ale zároveň boli cesty rozkopané. Zatiaľ nie úplne všetky, k jazeru som sa nakoniec dostal, ale aj to môže byť že ich zneprístupnia všetky. Naviac aj keby ich všetky úplne nezavreli bola tam strážna služba čo ľudí nepúšťala. K jazeru som sa dostal od železnice, smer severozápad ale do budúcna ma neteší ak budem musieť obchádzať celé jazero aby som sa dostal na pláž pre prevládajúce vetry. Koniec koncov nemám žiaden offroad a pol hodinu obchádzať jazero po zlých cestách ma tiež nebaví. Až teraz človek vidí čo narobia tí ****** skútristi.

» Pridaj príspevok k téme

mafo mafo   23.08.2003 o 20:57

RE: Guláška

TO JE PRAVDA TREBA IST OKOLO SMEROM DO FABRIKI KDE JE BRANA TAM ODBOCIT NA ROLU ROLA SUPER SJAZDENA JAK AUTOSTRADA IST BUT NA CIP OPROTI NUDAPLAZI ALEBO NA JUZNI BREH TERAZ JE AJ PRAZDNA VODA ZIADEN POONDIATI SKUTER.Chodi tam aj menej ludi.

Kaso Kaso   19.08.2003 o 09:27

Moj osobny nazor, ono to kompetentnych v septembri prejde. Jazero patri akejsi firme z Trstina, ktora je v konkurze, straznu sluzbu udajne zriadil spravca konkurznej podstaty a to stoji peniaze. Je to divadlo o tom, ze vlastnik prijal opatrenia a podnikol pravne kroky aby sa obdobne nestastie na jazere viac nestalo a nebol za to pravne spoluzodpovedny. Wsurfer, takze len vydrzat, len ked tento cirkus pominie zase sa tam nanominuju ti dementni skutristi.

Wsurfer Wsurfer   19.08.2003 o 08:25

mafo: zrejme si si neprecital moj prispevok poriadne. Prekopane je to hned pri ceste cca 10m od asfaltu a ta nudzova obchadzka cez pole je strazena. teda vacsinou.

mafo mafo   18.08.2003 o 19:43

Na gulasku juzni breh ked fuka sever sa da dostat hned jak sa odboci na polnu cestu traba ist vedla zasipanej cesti asi 50m po role hned vedla cesti kusok cez slnecnice a vide sa na rovinke jak je velki plac.Za tich par minut po role to stoji za to jak to cele obchadzad a nicit si auto.je to na kazdeho ci obyde alebo to riskne.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou