Diskusia - WINDSURF - Rahno - oprava, plavak-zdrsnenie plochy
» Janie-Gordito
22.09.2003 11:35:01 |
Rahno - oprava, plavak-zdrsnenie plochy Ciao, 1.]viete mi niekto poradit kde by mi opravili "potah" na rahno? Uz je natrhnuty a rozhodne nemienim kvoli nemu kupovat nove.co za to? 2] plavak som nastriekal polyuretanovou farbou a smika sa ako namydleny. poradte kde by mi ho mohli zdrsnit a kolko SKK by to asi stalo alebo ako si to mozem urobit sam.dik PS:u Rosi-ho v BA mi nevedeli pomoct.
|
Martin4
22.09.2003 o 11:35 |
RE: Rahno - oprava, plavak-zdrsnenie plochy Pozri si polozku BURZA - SLUZBY. Tam je v ponuke zdrsnenie plochy plavaku.
|
mafo
18.09.2003 o 18:50 |
RE: Rahno - oprava, plavak-zdrsnenie plochy Caute nekdo mi radil ze treba nastriekat lak spreji jak na aute a posipat suchym pieskom a je to.Asi to bude jak v A JETO.
|
okál
14.09.2003 o 19:56 |
RE: Rahno - oprava, plavak-zdrsnenie plochy Zavolaj na mobil 0907 325 077 a maš po probléme so šmýkaním v originálnom prevedeni.
|
mirc
13.09.2003 o 17:42 |
RE: Rahno - oprava, plavak-zdrsnenie plochy Nazdar! Co sa toho rahna tyka, tak si staci kupit grip a nalepit si ho. Kupit sa da napr. v ostrave u Slima (vyrobca plachiet), da sa objednat aj postou, ja ked pravdupovediac este som neobjednaval nic na SK adresu, tak neviem ci by Ti to poslali postou aj na slovensko... Upravit povrch plavaku tie nie je problem. Staci si kupit protismykovy lak ... Da sa kupit bud ako lak na nanasanie, alebo tiez v spreji. Ale pravdupovediac, pochybujem, ze to zozenies v tych par biednych surfshopoch na slovensku (je to bieda) BTW, ten lak vyraba firma RIGO.
|
SršeŇ
11.09.2003 o 22:40 |
RE: Rahno - oprava, plavak-zdrsnenie plochy V menu BURZA vyber sluzby a tam najdes pnuku ktora vyriesi tvoj problem so smykalou.
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou