Diskusia - WINDSURF - Zimné radovánky
» audino
04.04.2005 13:29:52 |
Zimné radovánky Mili surfistickí kolegovia. Domnievam sa, že väčšia časť z vás sa v zimnom čase venuje lyžovaniu alebo inej podobnej úchylke a teda by ste mi vedeli poradiť. Rozhodol som sa, že by stálo za úvahu urobiť upgrade zimnej výbavičky. Odkedy som si naposledy kupoval lyže, veľa sa zmenilo a tak absolútne nemám prehľad o tom, čo je vlastne momentálne na trhu k dispozícii, lebo tých carvingových a necarvingových lyží je neúrekom a vôbec neviem, aká dľžka, aký polomer vykrojenia je optimálny a tak. Ak by ste mali nejaké užitočné informácie, prípadne linky na testy materiálu, ktoré by mi boli nápomocné pri rozhodovaní sa, bol by som vám za ne veľmi povďačný.
|
Lina
06.12.2003 o 17:31 |
RE: Zimné radovánky ahoj.. dufam, ze ti nebude vadit, ak budem pisat malymi pismenkami, hi... takze: predavam v jednom sportovom obchode v nemecku, tym ti chcem povedat, ze viem co hovorim, inak by si tu cudzinku nenechali, a musim povedat. carvingove lyze musia byt aspon o desat cm nizsie ako ty. je dolezite, ci skaces, ci lyzujes slalom alebo velky slalom a jednoducho co s tym robit chces. moj favorit je dynastar alebo stöckli. musis dat bacha aj na to ake viazanie zoberies ale optimalny stredne skuseny lyziar si berie radios okolo 18 m a viazanie do 11 stupnov... ale ak by si chcel viac vediet, daj mi len vediet. inak pozyvam ta do nizkych tatier, kde budeme s nasimi zakaznikmi skusat nove vyrobky na zimu 04 - 05. su pri tom super veci. ak mas zaujem dat vediet.. pa
|
Meďo
22.11.2003 o 21:55 |
RE: Zimné radovánky nazdar juraj, ja osobne som sa po skusenostiach z minulej zimy, ked som lyzoval s mojim 1,5 rocnym synom v sedacke na chrbte rozhodol tuto zimu zacat skialpinizmom. to aj z toho dovodu, ze radsej budem slapat aj s malym pod vlekom hore,ako cakat v rade. co sa tyka mojho nazoru na carving (uz lyzujem tak 26 rokov), tak povodne, ako vacsina noviniek v sporte, boli tieto lyze vyvinute na zavodne ucely a medzi komercakov sa dostali z toho dovodu, ze vedia s nimi zabacat aj ti, ktori sa inac lyzovat nevedia. nie je podla mna krajsi pocit, ako ked pocas lyzovania musis pracovat (zatlacit na hranu, prenasat vahu,atd.) a nielen vrtiet zadkom. otazka je samozrejme ta, ako lyzujes a co od lyzovania ocakavas. mne sa osobne na zjazdovke najviac paci styl jazdenia ala "obry slalom", lebo sa pri nom aj dost pozabacas a aj citis rychlost. ja by som ti odporucal klasicke lyze, o 10 cm vyssie, ako ty (stara dobra skola). zelam ti vela snehu medo
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou