Diskusia - WINDSURF - Kde zohnať lacný merák (anemometer) na silu vetra?
» Janie-Gordito
16.09.2004 15:39:24 |
Kde zohnať lacný merák (anemometer) na silu vetra? Ciao, poradte kde sa dá kúpiť lacný merák na silu vetra. Všetky čo som našiel na nete boli od 2.000,-SKK vyššie. Vraj je to možné zohnať aj do 500,-SKK, ale kde???
|
Josef
16.09.2004 o 15:39 |
RE: Kde zohnať lacný merák (anemometer) na silu vetra? Na měřák se podívej. Pokud bys chtel jeste neco zajimavejsiho, pripojuji obrázek. Ale pri cene hodinek 5.000,-Kč uz to asi není ten "lacný merák", o který jsi psal v dotaze. Ale jako zajimavost pro fajnsmekry se to dá pouzit. A jak psal Beldi ve svem prispevku, posleme Ti to postou na dobirku. Josef
|
Beldi
09.09.2004 o 20:10 |
RE: Kde zohnať lacný merák (anemometer) na silu vetra? Pozri si http://www.konig.cz . Je tam internetový obchod. Ten chlap Peta Kónig ti to v pohode pošle na dobierku.
|
Springi
31.08.2004 o 13:12 |
RE: Kde zohnať lacný merák (C) na silu vetra?
|
Odo
28.08.2004 o 11:03 |
RE: Kde zohnať lacný merák (anemometer) na silu vetra? Skus si pozriet stranku http://www.paraglidingnm.sk/. Tam najdes Anemometer za 2430.- sk bez teplomeru a 3300.- s teplomerom.
|
Wsurfer
03.12.2003 o 08:36 |
RE: Kde zohnať lacný merák (anemometer) na silu vetra? Najlacnejsi merak je takyto: Chytis spagat za jeden koniec a druhy spustis dole - visi kolmo dole - nefuka - je do 45° fuka slabo - je vodorovne vyviaty (90°) - fuka pre teba tak akurat. Nikde som nepocul o anemometri za 500 Sk. Zobud sa! Ja som pred casom kupil jeden tusim sa vola Windmaster II a stalo ma to vtedy nejakych 990 ATS, t.j. po odpocte DPH zhruba 2500,- Sk V nemeckom Surfe bol pred casom test anemometrov a tie najlacnejsie stali cca 40 EUR ale kvalita tomu aj odpovedala -(
|
audino
02.12.2003 o 10:52 |
RE: Kde zohnať lacný merák (anemometer) na silu vetra? Ja osobne mám merák za 40EUR, čo je menej než 2000 Sk a nikde som ani o moc lacnejší nevidel. Kde sa dá zohnať merák za 500Sk, to by ti najlepšie vedel poradiť ten, kto ti túto informáciu o tých 500 korunách poskytol. Bol to niekto z agentury JPP? Alebo nebodaj kamarátov kamarát?
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou