Diskusia - WINDSURF - Stupnica hodnotenia
» Milan
29.03.2004 17:26:26 |
Stupnica hodnotenia Viem, že o tomto tu už reč bola, ale nepodarilo sa mi nájsť tú tému, bolo to už dosť dávno. A keď už sme pri tom, Majo, bolo by veľa roboty s nejakým vyhľadávaním v diskusii? Ale pôvodne som chcel podporiť návrh novoregistrovaného priaznivca tohto webu, aby sa zaviedol aj stupeň "0 - bez skúseností" alebo tak akosi. Vlastne tým, že minimálny stupeň je 1 a vyžaduje aspoň odvezenie sa na doske, vylučujeme z registrácie všetkých sympatizantov, naše manželky, frajerky a iné bezhraničné obdivovateľky (a samozrejme to isté v mužskom rode pre naše pomerne vzácne sa vyskytujúce surfistky). Čo my na to?
|
Jenny
29.03.2004 o 17:26 |
RE: Stupnica hodnotenia Ahojky, jsem uplny zacatecnik a chtela bych zacit s windsurfingem. Muzete mi prosim poradit nejakou skolu, kde by me to naucili? Bydlim v Presove, takze kdyz to bude nekde pobliz, budu rada. Dik, J. Napiste mi prosim na mail: hintnausova@post.cz
|
Jenny
29.03.2004 o 17:23 |
RE: Stupnica hodnotenia Ahojky, jsem uplny zacatecnik a chtela bych zacit s windsurfingem. Muzete mi prosim poradit nejakou skolu, kde by me to naucili? Bydlim v Presove, takze kdyz to bude nekde pobliz, budu rada. Dik, J. Napiste mi prosim na mail: hintnausova@post.cz
|
Milan
09.02.2004 o 13:49 |
RE: Stupnica hodnotenia No teda Majo, k novej protiabsťákovej rubrike ti môžem len gratulovať, urobil si to super! Tak ma napadlo, či by nebolo celkom fajn urobiť tam možnosť komentovať tie obrázky, ako je to na http://go.to/funpic - tie komentáre sú niekedy celkom zábavné. Čo povieš?
|
Majo
06.02.2004 o 10:05 |
RE: Stupnica hodnotenia No teda, tie abstinencne priznaky sa prejavuju zaujimavo uz je to zrele na novu rubriku ...
|
audino
02.02.2004 o 19:17 |
RE: Stupnica hodnotenia Milan: Od tych kamosiek, ktore som dnes spominal sa mi tiez podarilo zohnat nejake fotky.
|
SršeŇ
31.01.2004 o 12:52 |
RE: Stupnica hodnotenia jj, robim co mozem, ale fakt nestiham
|
Milan
31.01.2004 o 11:44 |
RE: Stupnica hodnotenia No ale švihaj, lebo posiela a posiela... Nevie sa dočkať!
|
SršeŇ
31.01.2004 o 09:59 |
RE: Stupnica hodnotenia No presne ako si hovoril clovece, na ten hotmail sa moc neda spolahnut, idem to trochu retriedit
|
Milan
30.01.2004 o 19:08 |
RE: Stupnica hodnotenia Vraj sa ti nemohla domailovať, stále sa jej to vracia, tak tie kamoškine poslala na moju adresu. Mrkni sa, či nemáš preplnenú schránku (fotkami zvodných surfistiek ).
|
SršeŇ
30.01.2004 o 18:13 |
RE: Stupnica hodnotenia Toto mi poslala jedna surfistka, vraj jej sa to sem nedalo pridat . A este vravela, ze ak budu pozitivne reakcie, posle aj kamoskine
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou