PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Stupnica hodnotenia

» Návrat na prehľad tém

» Milan   
Milan
29.03.2004 17:26:26
Stupnica hodnotenia

Viem, že o tomto tu už reč bola, ale nepodarilo sa mi nájsť tú tému, bolo to už dosť dávno. A keď už sme pri tom, Majo, bolo by veľa roboty s nejakým vyhľadávaním v diskusii? Ale pôvodne som chcel podporiť návrh novoregistrovaného priaznivca tohto webu, aby sa zaviedol aj stupeň "0 - bez skúseností" alebo tak akosi. Vlastne tým, že minimálny stupeň je 1 a vyžaduje aspoň odvezenie sa na doske, vylučujeme z registrácie všetkých sympatizantov, naše manželky, frajerky a iné bezhraničné obdivovateľky  (a samozrejme to isté v mužskom rode pre naše pomerne vzácne sa vyskytujúce surfistky). Čo my na to?

» Pridaj príspevok k téme

Jenny Jenny   29.03.2004 o 17:26

RE: Stupnica hodnotenia

Ahojky, jsem uplny zacatecnik a chtela bych zacit s windsurfingem. Muzete mi prosim poradit nejakou skolu, kde by me to naucili? Bydlim v Presove, takze kdyz to bude nekde pobliz, budu rada. Dik, J. Napiste mi prosim na mail: hintnausova@post.cz

Jenny Jenny   29.03.2004 o 17:23

Ahojky, jsem uplny zacatecnik a chtela bych zacit s windsurfingem. Muzete mi prosim poradit nejakou skolu, kde by me to naucili? Bydlim v Presove, takze kdyz to bude nekde pobliz, budu rada. Dik, J. Napiste mi prosim na mail: hintnausova@post.cz

Milan Milan   09.02.2004 o 13:49

No teda Majo, k novej protiabsťákovej rubrike ti môžem len gratulovať, urobil si to super! Tak ma napadlo, či by nebolo celkom fajn urobiť tam možnosť komentovať tie obrázky, ako je to na http://go.to/funpic - tie komentáre sú niekedy celkom zábavné. Čo povieš?

Majo Majo   06.02.2004 o 10:05

No teda, tie abstinencne priznaky sa prejavuju zaujimavo  uz je to zrele na novu rubriku ...

audino audino   02.02.2004 o 19:17

Milan: Od tych kamosiek, ktore som dnes spominal sa mi tiez podarilo zohnat nejake fotky.

RE: Stupnica hodnotenia   RE: Stupnica hodnotenia  

SršeŇ SršeŇ   31.01.2004 o 12:52

jj, robim co mozem, ale fakt nestiham

Milan Milan   31.01.2004 o 11:44

No ale švihaj, lebo posiela a posiela... Nevie sa dočkať!

SršeŇ SršeŇ   31.01.2004 o 09:59

No presne ako si hovoril clovece, na ten hotmail sa moc neda spolahnut, idem to trochu retriedit

Milan Milan   30.01.2004 o 19:08

Vraj sa ti nemohla domailovať, stále sa jej to vracia, tak tie kamoškine poslala na moju adresu. Mrkni sa, či nemáš preplnenú schránku (fotkami zvodných surfistiek ).

SršeŇ SršeŇ   30.01.2004 o 18:13

Toto mi poslala jedna surfistka, vraj jej sa to sem nedalo pridat . A este vravela, ze ak budu pozitivne reakcie, posle aj kamoskine

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou