PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Stupnica hodnotenia

» Návrat na prehľad tém

» Milan   
Milan
29.03.2004 17:26:26
Stupnica hodnotenia

Viem, že o tomto tu už reč bola, ale nepodarilo sa mi nájsť tú tému, bolo to už dosť dávno. A keď už sme pri tom, Majo, bolo by veľa roboty s nejakým vyhľadávaním v diskusii? Ale pôvodne som chcel podporiť návrh novoregistrovaného priaznivca tohto webu, aby sa zaviedol aj stupeň "0 - bez skúseností" alebo tak akosi. Vlastne tým, že minimálny stupeň je 1 a vyžaduje aspoň odvezenie sa na doske, vylučujeme z registrácie všetkých sympatizantov, naše manželky, frajerky a iné bezhraničné obdivovateľky  (a samozrejme to isté v mužskom rode pre naše pomerne vzácne sa vyskytujúce surfistky). Čo my na to?

» Pridaj príspevok k téme

Milan Milan   10.01.2004 o 09:15

RE: Stupnica hodnotenia

To SršeŇ:  

Založíme kútik revolučných tradícií? Napr. Surfing bejbs? Ale aj tam budú potrebné dve stupnice - za techniku a umelecký dojem

RE: Stupnica hodnotenia   RE: Stupnica hodnotenia  

Zajo Zajo   31.12.2003 o 10:39

Cafte. Mozno by sma mali pridat dalsie cislo k stupnici ! ? (Volalo by sa hodnotenie podla Sršňa ).

SršeŇ SršeŇ   30.12.2003 o 21:30

....jaaaaaaj to windsurfingove skusenosti  ste mali od zaciatku na mysli... no potom sa neda nic robit, dobre ze si to Majo explicitne uviedol . a skusenosti s windsurfistkami budeme oznacovat akym cislom? pre zaciatok navrhujem 69

Zajo Zajo   18.12.2003 o 15:41

Cafte. Ja by som navrhol radsej rozsirit stupnicu o dalsich cca. 40 cisiel smerom hore. Moj nazor totiz je, ze uz aj medzi "zvladol halsu" v nesklzovych podmienkach a "zvlada perfektne halzu" vo vlnovom reviri pri 15 m/s je vacsi rozdiel ako napr. v aktualnom hodnoteni medzi stupnami 0 az 6. No a o dalsich stupnoch ani nehovorim.

No. Ale to len tak, aby rec nestala

Milan Milan   17.12.2003 o 11:04

Ha! Vidíte? Už to funguje! Už sa nám s nulou zaregistrovala Mimi - možno by sa bez nuly ani nezaregistrovala. A to má mailovú adresu tnt-dynamite@atď... (!)

Majo Majo   16.12.2003 o 08:54

Vsak ono to je hned jasne ze sa hovori o windsurfingovych skusenostiach, no ale vies, istota je istota. Mozno taky Srsen by si to vysvetlil inak, ze ?

audino audino   15.12.2003 o 17:36

Neviem k akym nedorozumeniam by tam mohlo dochadzať. Niečo s tými skúsenosťami? Žeby si ich niekto vyložil inak ako windsurfingové?

To by sa tam potom mohla dorobiť ešte jedna stupnica

Majo Majo   15.12.2003 o 10:59

Ahoj Milan, myslim ze to je celkom dobry napad. Tak som to tam uz aj dal, ale dal som to tam ako "bez windsurfingovych skusenosti" aby nahodou nedochadzalo k dalsim nedorozumeniam

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou