Diskusia - WINDSURF - Stupnica hodnotenia
» Milan
29.03.2004 17:26:26 |
Stupnica hodnotenia Viem, že o tomto tu už reč bola, ale nepodarilo sa mi nájsť tú tému, bolo to už dosť dávno. A keď už sme pri tom, Majo, bolo by veľa roboty s nejakým vyhľadávaním v diskusii? Ale pôvodne som chcel podporiť návrh novoregistrovaného priaznivca tohto webu, aby sa zaviedol aj stupeň "0 - bez skúseností" alebo tak akosi. Vlastne tým, že minimálny stupeň je 1 a vyžaduje aspoň odvezenie sa na doske, vylučujeme z registrácie všetkých sympatizantov, naše manželky, frajerky a iné bezhraničné obdivovateľky (a samozrejme to isté v mužskom rode pre naše pomerne vzácne sa vyskytujúce surfistky). Čo my na to?
|
Milan
10.01.2004 o 09:15 |
RE: Stupnica hodnotenia To SršeŇ: Založíme kútik revolučných tradícií? Napr. Surfing bejbs? Ale aj tam budú potrebné dve stupnice - za techniku a umelecký dojem
|
Zajo
31.12.2003 o 10:39 |
RE: Stupnica hodnotenia Cafte. Mozno by sma mali pridat dalsie cislo k stupnici ! ? (Volalo by sa hodnotenie podla Sršňa ).
|
SršeŇ
30.12.2003 o 21:30 |
RE: Stupnica hodnotenia ....jaaaaaaj to windsurfingove skusenosti ste mali od zaciatku na mysli... no potom sa neda nic robit, dobre ze si to Majo explicitne uviedol . a skusenosti s windsurfistkami budeme oznacovat akym cislom? pre zaciatok navrhujem 69
|
Zajo
18.12.2003 o 15:41 |
RE: Stupnica hodnotenia Cafte. Ja by som navrhol radsej rozsirit stupnicu o dalsich cca. 40 cisiel smerom hore. Moj nazor totiz je, ze uz aj medzi "zvladol halsu" v nesklzovych podmienkach a "zvlada perfektne halzu" vo vlnovom reviri pri 15 m/s je vacsi rozdiel ako napr. v aktualnom hodnoteni medzi stupnami 0 az 6. No a o dalsich stupnoch ani nehovorim. No. Ale to len tak, aby rec nestala
|
Milan
17.12.2003 o 11:04 |
RE: Stupnica hodnotenia Ha! Vidíte? Už to funguje! Už sa nám s nulou zaregistrovala Mimi - možno by sa bez nuly ani nezaregistrovala. A to má mailovú adresu tnt-dynamite@atď... (!)
|
Majo
16.12.2003 o 08:54 |
RE: Stupnica hodnotenia Vsak ono to je hned jasne ze sa hovori o windsurfingovych skusenostiach, no ale vies, istota je istota. Mozno taky Srsen by si to vysvetlil inak, ze ?
|
audino
15.12.2003 o 17:36 |
RE: Stupnica hodnotenia Neviem k akym nedorozumeniam by tam mohlo dochadzať. Niečo s tými skúsenosťami? Žeby si ich niekto vyložil inak ako windsurfingové? To by sa tam potom mohla dorobiť ešte jedna stupnica
|
Majo
15.12.2003 o 10:59 |
RE: Stupnica hodnotenia Ahoj Milan, myslim ze to je celkom dobry napad. Tak som to tam uz aj dal, ale dal som to tam ako "bez windsurfingovych skusenosti" aby nahodou nedochadzalo k dalsim nedorozumeniam
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou