PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Peljesac

» Návrat na prehľad tém

» mirc   
mirc
07.03.2004 16:51:54
Peljesac

Chcem sa spytat tych, co tam chodia .... Viem ze tam chodite na velku noc, ale zaujimalo by ma, ake to tam je v lete ... v juli, alebo v auguste. Chceli by sme tam ist niekedy mozno na prelome. Kde odporucate ist, ako sa tam da dostat ...

Proste ak sa niekomu chce, hodte sem pls vsetky podrobnosti, skusenosti a pod, ktore mate!

Vdaka

» Pridaj príspevok k téme

Milan Milan   07.03.2004 o 16:51

RE: Peljesac

Ehm, ešte som tak trošku sondoval, súc v eufórii po veľmi dobrej hodinovej masáži,  či by masérka nechcela ísť s nami teraz na Veľkú Noc na Pelješac. A celkom ju to zaujalo. Tak som povedal, že zistím záujem. Možno je to trošku crazy idea, ale tí, čo vedia, ako dobre padne masáž po surfovačke, sa mi možno až tak čudovať nebudú. Je fakt, že sme ešte neriešili veci ako doprava, ubytovanie, jej ceny pre nás, ale základ je asi naozaj ten záujem z našej strany. V Rolandovi to u nej stojí 435/hodina, 245/polhodina, 180/štvrťhodina, ale tam si masérky platia dosť vysoké nájomné, takže možno by sme sa mohli dohodnúť na nejakej lepšej cene. Ocenil by som teda, keby ste mi mohli dať nejako vedieť, či áno alebo nie...

Milan Milan   06.03.2004 o 17:01

Milan1: Vlani cez Veľkú Noc tam cez deň teplota vystupovala maximálne tak na 22 - 24 stupňov, večer klesla aj pod 15. Podľa toho, čo hlási Zajo, voda má už dnes 14°C, takže o mesiac bude ako polievka  (vychladnutá - ale cez 15 to bude, 20 asi až nie...). Vietor sme okrem jedného - dvoch dní z desiatich mali každý deň na sklz s plachtami 6 - 7 m, raz fúkalo tak, že nikto nemal dosť malú plachtu, ale myslím, že menšiu ako 4 m nemal nikto. Vtedy aj pršalo, ale inak každý deň slnko, doobeda sa dalo aj v plavkách, lebo bol pravidelne slabý vietor - tak akurát na učenie. Kvitli kaktusy a dozrievali pomaranče, turisti skoro žiadni, malo to svoje čaro. K pohode pri večerných pokecoch ale výrazne prispeje vetrovka, čiapka a kvapalné interné vykurovacie médium.

Milan1 Milan1   06.03.2004 o 08:14

Chcem sa opytat tych, ktori tam chodia na velku noc, ake su tam podmienky. Myslim teplota vietor a podobne. Vdaka Milan

inostranec inostranec   20.02.2004 o 10:02

bol som tam na prelome jula a augusta.presne si to pamatam,lebo 28.aprila cakame prirastok,hehe.anyway,isli sme tam naslepo,prvykrat.prva moznost ako sa tam dostat,je,po prejdeni Makarskej oblasti,zobrat trajekt jadrolinja z mestecka Ploce do mestecka Trpanj,ktory je uz na Peljesaci (myslim tak 45min).My sme to obisli autom,tak asi 1.5hod,prejdes tak 20km cez hranice do tusim Hercegoviny a zas von spat do Chorvatska,jak v Kocurkove,ale ide to hladko. Kedze sme vlastne nevedeli kam ideme,tak sme chceli vsetko vidiet.Ostali sme v Trpanji,vo velkom dome,cista izba,kuchyna na terase.30m od mora, 20-25Eur/night,fantasticke! Centrum windsurfingu je ale na opacnej strane vo Viganj,su tam dobre pozicovne,campy nabyte cechmi,bolo to cca 20min autom. Trpanj je kludnejsie mesto, s nuda plazou...Viganj zije windsurfingom.2tyzdne co sme tam boli fukalo kazdy bozi den. Velmi sa nam pacilo,domacim sme povedali ze sa este raz urcite vratime,zvazujeme toto leto v auguste,ked to ovsem 4 - 5 mesacne decko dovoli.Dufam,ze si dostal nejake info,kludne odpoviem na dalsie dotazy.cheers

Milan Milan   07.02.2004 o 12:02

Čo som vedel, dal som do revírov. Ale bolo by fajn, keby to ešte doplnil niekto, kto tam chodí aj v lete...

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou