Diskusia - WINDSURF - Ako sa perú neoprény
» Milan
17.02.2004 14:24:56 |
Ako sa perú neoprény Túto otázku sme riešili včera so Sršňom, teda vlastne Sršeň sa ma na to pýtal a ja som mu povedal, čo som si zapamätal z toho, čo mi povedal Rosi, keď som sa ho na to (už najmenej dvakrát) pýtal. Takže: môžu sa prať v práčke, používa sa bežný prášok, 30 °C, program na jemnú syntetiku bez odstreďovania, neoprén treba vyvrátiť. A prečo to píšem do diskusie? 1) Neviem ako vy, ale ja si to periem tak raz za rok (pred krátkym zimným spánkom) a za ten rok to stihnem s prehľadom zabudnúť. Takže bude fajn vedieť, kde ten návod zase o rok hľadať. 2) Možno niekto používa iný spôsob - bolo by fajn podeliť sa o skúsenosti. Možno niekto zistil, že neoprén vydrží aj štyridsiatku alebo aj odstreďovanie (?).
|
SršeŇ
17.02.2004 o 14:24 |
RE: Ako sa perú neoprény co blaznis , ja si neopren periem
|
Milan
16.02.2004 o 22:41 |
RE: Ako sa perú neoprény Ty brďo, to si ty na tej fotke?
|
SršeŇ
16.02.2004 o 11:10 |
RE: Ako sa perú neoprény wsurfer, suhlasim ze oplachnutie neoprenu moze byt postacujuce po surfovani na gulaske, ale ked stravis vacsinu sezony na dunaji alebo kralovej tak nevypranim tamojsieho humusu si zarabas na pekny kozny problem :) tu mas pre inspiraciu
|
Milan
13.02.2004 o 11:56 |
RE: Ako sa perú neoprény Zhodou okolností to robím presne rovnako a tiež nemám pocit, že sa mi doňho niekto vyš.
|
Wsurfer
12.02.2004 o 21:44 |
RE: Ako sa perú neoprény Neviem páni ako vy ale ja robím čistenie neoprénu po každom použití. Vyvrátim ho na ruby a dôkladne osprchujem vlažnou až teplou vodou. Nechám ho vysušiť a skladujem ho na vešiaku. Stále rubovou stranou na vrch! Do normálneho stavu ho prevraciam až pred nasledujúcim použitím.Nemusím ho teda prať a pri ďalšom použití neoprénu nemám pocit že sa doňho niekto vyš.....pinil.
|
SršeŇ
10.02.2004 o 12:59 |
RE: Ako sa perú neoprény jj, mne si uz pomohol. prvy krat po par rokoch mam cisty neopren
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou