PRIHLÁSENIE NOVINKY E-SHOP

Diskusia - WINDSURF - Surfbabes

» Návrat na prehľad tém

» audino   
audino
17.02.2004 9:52:10
Surfbabes

Nova sekcia galérií je síce na webe iba krátko, ale zdá sa mi, že za ten čas stihla jej úroveň dosť poklesnúť. Pripadá mi to byť tak trochu barbarstvo ak niekto označí za "sufbabe" obrázok baby, len kvôli tomu, že niekde na pozadí je pár surfistov, prípadne ani to nie (konkrétne obr. č. 74). Nepochybne sú tie baby pekné, ale bezhlavé pridávanie všetkého, čo má pekné kozy a prdelku a označovanie to za "surfbabes" sa trochu míňa účelu toho, na čo bola táto sekcia pridaná. To už sem môžem rovno pridať peknú holú babu, ktorá niekde na pláži odhaluje celý svoj zovňajšok a vnútrajšok a spravím z nej surfbabe tým, že pridám k obrázku komentár typu "Surfistka si suší neoprén a plavky po kvalitnej surfovačke" . Predpokladám, že zbierku nesurfistiek zrejme má tak čí tak doma v PC veľa z nás , takže je asi blbosť "špiniť" tým tento web.

» Pridaj príspevok k téme

audino audino   17.02.2004 o 09:52

RE: Surfbabes

Dobry nápad. Teraz už len trebe navymýšlať dostatočný počet kategórií ....babes a Majo nám na to spraví príslušné sekcie v galérii. V rámci zvýšenia účasti na stretávkach klubu, by sa vždy mohla na ne pozývať niektorá z beerbabes.

Milan Milan   16.02.2004 o 22:59

A sakra, obr. 1 bol o 17 bajtov väčší, ako bolo treba, takže second service:

Milan Milan   16.02.2004 o 22:56

Jasné že nám oné... A kým len takto, ešte sme na tom dobre Keď nám hrabne viac, možno sa začneme zameriavať na beerbabes (obr. 1) alebo winebabes (obr. 2), ale k tomu máme ešte ďaleko však?

audino audino   16.02.2004 o 14:22

Vieš čo, Milan. Mne je to vlastne ukradnuté. Pokiaľ bude dosť vetra a znesiteľné teploty, tak mi bude úplne jedno, kto si tam bude čo posielať

To asi len teraz cez zimu nám tu všetkým trochu to... oné...

Milan Milan   16.02.2004 o 13:48

No ja teda neviem, možno som už príliš skazený, ale mne zatiaľ žiadna z uverejnených fotiek nepripadla ako "špinenie" a keď si tak skúšam predstaviť, ako by tá fotka musela vyzerať... Ty, audino, šak teda skús uverejniť tú po tej kvalitnej surfovačke!  Ale no vážne, ja by som to nebral až tak vážne. Keď si človek klikne "Top Surf Babes", je jasné, že kolektívny vkus funguje dobre a na prvých n stránok je radosť pozerať. Keby sme kritériá sprísnili, aby tam boli len "real" surfistky, je fakt, že zbierka by bola hodnotnejšia, ale možno menej oku lahodiaca... Ja by som to nechal aj naďalej na ten kolektívny vkus a neprístojnosti aj tak skončia na chvoste rebríčka, prípadne keby niekto fakt prekročil nejaké hranice, Majo to určite vyrazí...

Možno sa mýlim, ale mám pocit, že konsenzus bol asi taký - na fotke musí byť aj surf a aj druhý objekt by mal byť oku lahodiaci  - každopádne toto sú kritériá, za ktoré hlasujem.

Pridaj diskusný príspevok k téme

Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.

» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou