Diskusia - WINDSURF - windsurfingová dovolenka v chorvátsku
» X-speed
14.10.2005 16:19:34 |
windsurfingová dovolenka v chorvátsku Vôbec neviem,kam v Chorvatsku isť a kedy, mohol by mi niekto poradit, znami mi odporucali brac , dedinu Ivan Dolac
|
mižu
14.10.2005 o 16:19 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku ivan dolac je na hvare, oplati sa jun, september,
|
bubino
22.08.2004 o 21:29 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Hladam partiu na surfovanie na Peljesaci v termine 11.09-19.09.04. Doprava autami. Mam karavan. Moja adresa je lubos.hruz@bona.com. Lubos
|
Beldi
16.08.2004 o 20:07 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Tohto roku od 2.8. do 12.8. som bol už štvrtý krát na Pelješaci v kempe Liberan vo Vigani. Musím s poľutovaním konštatovať, že taký zlý rok som ešte nemal. Fúkalo stále, ale slabo a s plactou 8,2 m som sa dostával do sklzu len občas a veľmi ťažko po rozpumpovaní. Po halze som už zase stál a brodil som sa. Okrem toho sa mi pokazil varič a vybila baterka v aute. Nemať so sebou vnuka, bicykle a príves za bicykel pre decko, asi by som sa unudil. Bolo to viacej o turistike a bicykli ako o surfingu. Jazdili len formuláci a kitesutfisti. Ostatné fotky budú v galérii.
|
Althalus
16.08.2004 o 17:40 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Peljesac len odporucat mozem :) Ostatne info neskor + foto ako ma Beldi ucil :) .... Inac vrele dik .....
|
Milan1
01.08.2004 o 10:23 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Planujeme vybehnut na Peljesac na prelome Augusta a Septembra. Ako to vyzera vo Viganj? Myslite si, ze v tych koncinach existuje vhodnejsia volba?
|
ciro
29.06.2004 o 14:20 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Čafte pozrite na www.chorvatsko.cz/index.html dosť nadupaná stránka na informácie ochorvátsku surfové revíry,počasie vysvetlivky proste fuuullllll.
|
Kaso
28.06.2004 o 16:03 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku V najnovsom vydani Surf Magazin 7/2004 je samostatny clanok o surfovych SPOToch v Chorvatsku, statisticka veternost a pod, pricom dominuje Peliesac a Hvar. Skusenym harcovnikom ako Milan, Srsen a ini (ospravedlnujem sa ak som este niekoho nevymenoval) isto nieco hovori pojem "dyzoveho efektu" medzi Peliesacom a Hvarom
|
penzel
25.06.2004 o 22:29 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Moje skúsenosti z Chorvádzka sú perfek sa surfuje v zátoke Vranica Trogir, ja tam už brázdim 6 r. Čo sa týka vetru je stabilný,a čo sa týka pokoja súkromné udržiavané pláže čistota málo ludí a široká škála šprtového vzužitia. Kultúra Trogir mesto unesco,zábavy,tance vo večerných ulicach, príjemné posedenie, každý večer spevádzke skupiny (grašo severína atď). F 1 veľká didžina.
|
wind007
19.05.2004 o 17:27 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku
|
charlie
09.05.2004 o 10:58 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Popis lokality Brac/Bol: http://www.windsurfing.cz/homepage/indexie4-5.shtml a
Karel
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou