Diskusia - WINDSURF - windsurfingová dovolenka v chorvátsku
» X-speed
14.10.2005 16:19:34 |
windsurfingová dovolenka v chorvátsku Vôbec neviem,kam v Chorvatsku isť a kedy, mohol by mi niekto poradit, znami mi odporucali brac , dedinu Ivan Dolac
|
charlie
09.05.2004 o 10:50 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku V meste Bol na ostrove Brac je to dobre,ale musite chytit vitr. Jezdi se tam MS Chorvatska. Ulozeni WF vybaveni je nejlepsi u Tonyho v ZOO station www.zoo-station.com, ubytovani primo na Put Zlatnog Rata. Nevite nekdo o kontaktu na partman co nejblize Zlatnevo Rata ? Pokud totiz bydlite primo na posledni ulici u plaze, nemusite si ani platit uskladneni a nechavat si WF na zahrade apartmanu. Karel
|
Kyslý dážď
21.04.2004 o 13:44 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Nebudem tvoje nadavky v maile oplacat - svedcia len o tebe. Chcel som ta len upozornit ze rovnaku temu si uz nacal 4 riadky pod tym. Ak budes furt to iste pisat ako diskusnu temu, potom ine mozno tiez zaujimave temy odroluju na dalsie, uz menej citane strany. Skus to pochopit.
|
X-speed
20.04.2004 o 20:20 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku to srsen: prepac,kazdy sa sem tam pomili
|
X-speed
20.04.2004 o 20:19 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Nooo len aby si sa neposral,ked ti to vadi tak chod pozerat vecernicek a nafetuj sa kakaa
|
Kyslý dážď
19.04.2004 o 07:54 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku Este by si mohol pridat do diskusie temy: Chorvatsko v lete + windsurfing, Surfovanie v Chorvatsku na dovolenke, Kde sa najlepsie surfuje v lete na dovolenke v Chorvatsku... Nech to mame na kazdej strane aspon 3 krat!
|
SršeŇ
17.04.2004 o 12:24 |
RE: windsurfingová dovolenka v chorvátsku ...hmmm, urcite je Ivan Dolac na Braci? Nie nahodou na Hvare???
|
Pridaj diskusný príspevok k téme
Ak chceš pridať diskusný príspevok, musíš byť prihlásený.
» Pridaj diskusný príspevok k téme s prílohou